Aνείπωτος θρήνος για την 16χρονη Αναστασία που σκοτώθηκε σε τροχαίο (VIDEO)




Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε περίπου στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης (14-12-2022) στον κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας, επί της οδού Στύρων, στη περιοχή Καμάρες, με θύμα μία 16χρονη, η οποία ήταν συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που οδηγούσε 18χρονος.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 18χρονος έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε παρακείμενο μαντρότοιχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η 16χρονη, η οποία ανασύρθηκε, από πυροσβέστες, χωρίς τις αισθήσεις της από το σμπαραλιασμένο όχημα και στο Νοσοκομείο Χαλκίδας που μεταφέρθηκε στη συνέχεια διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος της. Τραυματισμένος νοσηλεύεται ο οδηγός. Πηγή: eviazoom.gr

Τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, ενώ σημειώνεται ότι στη περιοχή έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν ουκ ολίγα τροχαία.

Δείτε αποκλειστικό βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr από το σημείο της τραγωδίας, λίγα λεπτά μετά το θανατηφόρο δυστύχημα, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας:



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.