4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: « Μαραθώνιος Ταινιών» στο Περιστέρι με ελεύθερη είσοδο




Ο μη κερδοσκοπικός, πολιτιστικός και επιμορφωτικός σύλλογος «The Basement» με την υποστήριξη του Κινηματογραφικού Εργαστηρίου της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ), διοργανώνει το 4οΔιεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Μαραθώνιος ταινιών(Athens Marathon International Film Festival), που θα πραγματοποιηθεί στις 16,17,19 και 20 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο στο ισόγειο του Δημαρχιακού μεγάρου Περιστερίου (Πλατεία Δημοκρατίας 1 – Τ.Κ. 12134 – στάση Μετρό Περιστέρι).

Οι προβολές ξεκινούν καθημερινά στις 5 μ.μ. και διαρκούν έως τις 10.00 μ.μ.

Θα προβληθούν 56 ταινίες -μικρού και μεγάλου μήκους- από 19 χώρες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλων των ειδών τις ταινίες όπως κωμωδίες, αισθηματικές, περιπέτειες, αστυνομικές, θρίλερ, επιστημονικής φαντασίας και κινουμένων σχεδίων. Εκτός από τις ταινίες μυθοπλασίας υπάρχουν τεκμηρίωσης (ντοκιμαντέρ) καθώς και πειραματικές. Ειδική προβολή διάρκειας μιας ώρας για τους μικρούς μας φίλους, με 6 ταινίες κινουμένων σχεδίων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο17 Δεκεμβρίου 2022 στις 5 μμ.



Οι περισσότερες από τις ξένες ταινίες προβάλλονται σε πανελλαδική πρεμιέρα ενώ μερικές πραγματοποιούν παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές πρεμιέρες. Στην πλειονότητά τους έχουν αποσπάσει σημαντικά βραβεία σε διεθνή διαγωνιστικά φεστιβάλ και συμμετοχές σε Oscar, Goya, Sundance, Βερολίνο, Κάννες, Λοκάρνο κλπ.

Ενημέρωση για τις ταινίες με το πρόγραμμα, περιλήψεις, φωτογραφίες και βίντεο, στην ιστοσελίδα και στη  σελίδα του φεστιβάλ στο facebook:

https://marathonfest.weebly.com/

www.facebook.com/marathonfest

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.