Στήριξη σε Κορμπεράν, σκοράρουν Μπρέσια και Πάρμα




Πριν από τη διακοπή για το Μουντιάλ, η Γουέστ Μπρομ «έτρεχε» νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών και η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε επικρατώντας μέσα στο Σάντερλαντ για την Τσάμπιονσιπ. Για τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, δύο διεκδικήτριες της ανόδου ψάχνουν τη νίκη. Τόσο η Μπρέσια όσο και η Πάρμα μπορούν να επιβεβαιώσουν το G/G σε αποδεκτή απόδοση.

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο να πλησιάζει στη λήξη του, ο μουντιαλ τελικος της διοργάνωσης συγκεντρώνει τα βλέμματα των φίλων του στοιχήματος.

Ακολουθούν οι επιλογές του Foxbet.gr από το κουπόνι της Δευτέρας (12/12).

1191. Επισκοπή – Απ. Σμύρνης (14:45)



Ο δεύτερος της βαθμολογίας στο νότιο όμιλο, Απόλλων Σμύρνης (4-1-0), δοκιμάζεται στο Ρέθυμνο με την Επισκοπή, η οποία ακόμα δεν έχει νίκη στην Betsson Super League 2 (0-1-3). Πάντως, οι γηπεδούχοι έχουν νέο… αέρα μετά την πρόσληψη του Κώστα Ανυφαντάκη, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία. Πιο έμπειρη ομάδα η «Ελαφρά Ταξιαρχία», έχει τον πρώτο λόγο, αν και η Επισκοπή θα παίξει με ενθουσιασμό για να πάρει έστω την ισοπαλία. Ποντάρισμα στο συνδυαστικό Χ2 & Under 2,5 σε απόδοση 1.70.

1193. ΑΕΚ Β – Προοδευτική (15:15)

Μία νίκη έχει η ΑΕΚ στο νότιο όμιλο της Betsson Super League 2 (1-2-2), ενώ η Προοδευτική έχει απολογισμό 1-0-3 και θα παραταχθεί με νέο προπονητή στον πάγκο. Ο Αντώνης Νικοπολίδης αντικατέστησε τον Γιάννη Μάγγο, ο οποίος αντίκρισε (με αιχμές) την πόρτα της εξόδου από την ομάδα του Κορυδαλλού. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας δεν γνωρίζει τα κατατόπια της κατηγορίας και αναμένεται να δυσκολευτεί σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Όσο για τους γηπεδούχους, έχουν αρκετές αλλαγές από αγώνα σε αγώνα στο ρόστερ τους και ζητείται ομοιογένεια. Η Προοδευτική θέλει να κάνει μία νέα αρχή με θετικό αποτέλεσμα και το ζητούμενο είναι να μη χάσει στην έδρα της ΑΕΚ Β. Ποντάρισμα στην ισοπαλία σε απόδοση 3.20.

1199. Μπρέσια – Πάρμα (21:30)

Η 6η Μπρέσια υποδέχεται την 7η Πάρμα για τη Serie B, με τις δύο ομάδες να χωρίζει μόλις ένας βαθμός. Οι γηπεδούχοι έχουν 6 ισοπαλίες στα τελευταία 8 παιχνίδια τους (1-6-1) και οι φιλοξενούμενοι «τρέχουν» αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών (0-1-2). Οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την άνοδο και θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά προβιβασμού. Η Μπρέσια και η Πάρμα ψάχνουν μία νίκη για να… γυρίσουν το χαρτί και περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν. Ποντάρισμα στο G/G σε απόδοση 1.91.

1202. Σάντερλαντ – Γουέστ Μπρομ (22:00)

Η 11η Σάντερλαντ φιλοξενεί την 22η Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον, η οποία πριν από τη διακοπή για το Μουντιάλ είχε τρεις διαδοχικές νίκες στην Τσάμπιονσιπ με τον Κάρλος Κορμπεράν στο τιμόνι. Χωρίς, μάλιστα, να δεχθεί γκολ. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού μπορεί στο ντεμπούτο του με την αγγλική ομάδα να γνώρισε την ήττα από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-0 στο «Χόθορνς», αλλά στη συνέχεια την έστρωσε. Οι γηπεδούχοι έχουν δύο σερί νίκες και προέρχονται από το εντός έδρας 3-0 κόντρα στη Μίλγουολ (3/12). Η Γουέστ Μπρομ θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε και θα τη στηρίξουμε, καθώς η Σάντερλαντ δεν… τρομάζει και έχει μόλις τρεις νίκες σε 10 ματς εντός έδρας (3-4-3). Ποντάρισμα στο σημείο 2 σε απόδοση 2.50.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |

Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.