Ντόγκο Αρτζεντίνο κατασπάραξε μικρό κοκόνι – Τον σκότωσε με όπλο περαστικός που αναζητείται από την ΕΛΑΣ




Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Κεφαλάρι, όταν δύο μεγαλόσωμοι σκύλοι πλησίασαν μία γυναίκα η οποία ήταν στον δρόμο με το σκυλάκι της ράτσας κοκόνι και το ένα από αυτά του επιτέθηκε και το κατασπάραξε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Κοινωνία Ώρα Mega”, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν η γυναίκα, γνωστή επιχειρηματίας που ήταν με το σκυλάκι της, ράτσας Κοκόνι σε απόσταση 200 μέτρων από το σπίτι της, είδε να την πλησιάζουν απειλητικά τα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, το ένα εκ των οποίων ήταν αδέσποτο και το άλλο ένα Ντόγκο Αρτζεντίνο λευκού χρώματος, με κολάρο και λουρί.

Το Ντόγκο Αρτζεντίνο δάγκωσε την ιδιοκτήτρια του σκύλου, ενώ σκότωσε το μικρόσωμο σκυλάκι της. Τις φωνές της γυναίκας άκουσε ένας υπάλληλος σεκιούριτι ο οποίος προσπάθησε να απωθήσει τον σκύλο, ωστόσο και εκείνος δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα περνούσε τυχαία στον δρόμο με το αυτοκίνητό του ένας άλλος επιχειρηματίας από την περιοχή ο οποίος οπλοφορούσε. Ο άνδρας κατέβηκε να σώσει το άτυχο ζώο αλλά το Ντόγκο Αρτζεντίνο του επιτέθηκε στο πόδι με αποτέλεσμα να τραβήξει το πιστόλι, να πυροβολήσει και να το σκοτώσει.



Αμέσως μετά ο άνδρας εξαφανίστηκε. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι γνωστά τα στοιχεία του στην αστυνομία. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για θανάτωση ζώου ενώ η ιδιοκτήτρια του μικρού σκύλου, κατέθεσε μήνυση κατά της ιδιοκτήτριας του Ντόγκο Αρτζεντίνο.

Το Ντόγκο Αρτζεντίνο θεωρείται ένα από τα πιο επιθετικά σκυλιά. Για τον λόγο αυτό, έχει απαγορευτεί ως κατοικίδιο σε χώρες όπως η Ουκρανία, η Ισλανδία, η Αυστραλία και η Σιγκαπούρη. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι παράνομο να έχει κάποιος Ντόγκο χωρίς νομική εξουσιοδότηση και η μέγιστη ποινή που επιβάλλεται είναι έως και φυλάκιση έξι μηνών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.