Εμπρηστική επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Υμηττού




Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που βρίσκεται επί της λεωφόρου Υμηττού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν λίγο πριν τις 02:00, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια στο πεζοδρόμιο που ήταν σταθμευμένα τα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τέσσερα από αυτά. Τα τέσσερα αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

H Πυροσβεστική επιχείρησε στο σημείο με 9 πυροσβέστες και 3 οχήματα, ενώ στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί της ομάδας Δράση, οι οποίοι εντόπισαν και δεύτερο εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του καταστήματος. Η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων έχει γίνει στόχος εμπρηστικής επίθεσης κι άλλη φορά, πριν μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δέχθηκαν επίθεση με μολότοφ από ομάδα ατόμων που βγήκε από την Πανεπιστημιούπολη. Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον φύλακα της αντιπροσωπείας ο οποίος έχει τραυματιστεί ελαφρά ενώ η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου. Πηγή φωτό: newsit.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.