Δήμος Αλίμου: Δωρεάν υπερηχογράφημα κοιλιακής αορτής




Το ανεύρυσμα της αορτής είναι μία νόσος που πρέπει να διαγιγνώσκεται σωστά και εγκαίρως. Η διάγνωσή της πραγματοποιείται με υπερηχογράφημα Κοιλιακής Αορτής, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα προληπτικού ελέγχου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και αφορά σε άντρες και γυναίκες ηλικίας 65 χρόνων και άνω. Ενώ, στην περίπτωση που υπάρχει ιστορικό σε συγγενή Α’ βαθμού ο έλεγχος ξεκινά από το 55ο έτος.

Ο Δήμος Αλίμου σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων διοργανώνει πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου για το Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022.

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί δωρεάν, κατόπιν ραντεβού, από ειδικό ιατρό ακτινολόγο και θα γίνει στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αλίμου που βρίσκονται στην οδό Αριστοτέλους 25 (ισόγειο) στον Άλιμο, ενώ θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα προστασίας λόγω του Covid-19. Στη δράση θα μπορούν να συμμετάσχουν δημότες και κάτοικοι του Δήμου Αλίμου ηλικίας 55 ετών και άνω.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους στο τηλέφωνο 210 9853580, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 8:00 π.μ. έως τις 15:00. Σας επισημαίνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.