Άγιος Δημήτριος: Το γινάτι βγάζει μάτι




Είδε κι απόειδε ο υποψήφιος δήμαργος Αγίου Δημητρίου, Γιώργος Παπατριανταφύλλου με την άρνηση της δημοτικής αρχής να του παραχωρήσει αίθουσα για να μιλήσει για τους σεισμούς, ο Ευθύμιος Λέκκας και τελικά αναγκάστηκε να αναζητήσει φιλοξενία αλλού. Προσοχή γιατί το γινάτι βγάζει μάτι και στην πολιτική! Δείτε τι αναφέρει ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου:

“Κατόπιν των 4 αρνήσεων της δημάρχου Αγίου Δημητρίου για την αίθουσα Μελίνα Μερκούρη και όποια αίθουσα εκδηλώσεων σχολικού κτιρίου στον Άγιο Δημήτριο, η εκδήλωση με ομιλητή τον πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, δρ Ευθύμιο Λέκκα, “Αντισεισμική Θωράκιση της πόλης του Αγίου Δημητρίου και των σχολικών συγκροτημάτων”, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 19.00 στον Φ.Ο.Υ – Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού (Ανδρέα Λεντάκη- Αμισσού- Σμύρνης).

Η ομιλία εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων και ενεργειών του Σωματείου μας Κίνηση Πολιτών Αγίου Δημητρίου- Αγαπάμε την πόλη μας με την ονομασία Επιχειρησιακό Σχέδιο. Προτάσεις ανάπτυξης και ποιότητας ζωής στο δήμο Αγίου Δημητρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.