Χρυσή Νίκη για τον Πάρη Μητρόπουλο στο Mr. Olympia
Η λίστα με τους τίτλους του Έλληνα παγκοσμίου πρωταθλητή στο Powerlifting, Πάρη Μητρόπουλου, μεγαλώνει και πλέον περιλαμβάνει και ένα χρυσό μετάλλιο από τον κορυφαίο διαγωνισμό Mr. Olympia Pro Powerlifting.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Το Mr. Olympia έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας από τις 15 μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2022. Ο Πάρης ήταν εκεί και αγωνίστηκε στο Pro Powerlifting μαζί με, αλλά και απέναντι, στους καλύτερους αθλητές στο δυναμικό τρίαθλο σε ολόκληρο τον κόσμο. Η μάχη ήταν θεαματική αλλά απαιτητική και δύσκολη, επίθετα που χαρακτηρίζουν επακριβώς οτιδήποτε σχετίζεται με τη διοργάνωση Mr. Olympia. Παρόλα αυτά, ο Πάρης Μητρόπουλος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και βγήκε νικητής: κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία 110 κιλών

Ο Πάρης είχε τις εξής επιδόσεις:

Squat: 345 kg

Bench Press: 180 kg

Deadlift: 320 kg

Μπορείτε να δείτε βίντεο και φωτογραφίες στην σελίδα του Πάρη στο Facebook >Paris Mitropoulos

Μάλιστα, οι διακρίσεις δε σταματούν εκεί. Η πρωτιά του στα 110 κιλά τον ανέδειξε ως τον δεύτερο καλύτερο αθλητή ολόκληρης της διοργάνωσης. Πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο κατόρθωμα, αφού οι συμμετέχοντες, αυτοί που κατόρθωσαν να λάβουν πρόσκληση για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, ήταν οι πιο δυνατοί αθλητές παγκοσμίως. 

Συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας έχουν πλημμυρίσει τις καρδιές σε ολόκληρη τη χώρα για την τεράστια επιτυχία ενός άξιου ανθρώπου που δεν το έβαλε ποτέ κάτω και κατάφερε να εκπληρώσει τον μεγαλύτερο στόχο του· έναν στόχο που πολλοί τον ονειρεύονται αλλά λίγοι τον καταφέρνουν. Ένα μόνο πράγμα έχει μείνει να ειπωθεί: Συγχαρητήρια, Πάρη!

Πηγή: https://lithosdigital.com/el/chrysi-niki-gia-ton-pari-mitropoylo-sto-mr-olympia/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.