Το «Μαγικό Λεωφορείο του Διαβήτη» στο Παλαιό Φάληρο




Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου με την ΑΜΚΕ «Με Οδηγό το Διαβήτη», το «Μαγικό Λεωφορείο του Διαβήτη», την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, θα βρίσκεται στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως ( Πλατεία Φλοίσβου – έναντι Αγίου Αλεξάνδρου 2-4), για να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους για το διαβήτη.

Μουσική, παιχνίδια, δρώμενα, περιμένουν τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς ή τους παππούδες τους που θα τους συνοδεύουν, για να διασκεδάσουν όλοι μαζί, να φωτογραφηθούν μέσα στο Χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο λεωφορείο που μεταμορφώθηκε σε παραμυθένιο, χάρη στην ομάδα της CHRISTMAS DECOR, αλλά πρωτίστως να ενημερωθούν.

Παράλληλα οι ενήλικοι συνοδοί θα μπορούν να μετρήσουν τη γλυκόζη τους, να ενημερωθούν για το διαβήτη και τον εμβολιασμό και να λύσουν τις απορίες τους από επιστημονική ομάδα, που αποτελείται από γιατρό-διαβητολόγο, διατροφολόγο και ποδολόγο.

Το «Μαγικό Λεωφορείο του Διαβήτη» θα δεχθεί τους φίλους του από τις 10.30 το πρωί έως τις 15.30 το μεσημέρι & από τις 17.00 το απόγευμα έως τις 20.00 το βράδυ.



Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το «Μαγικό Λεωφορείο του Διαβήτη» επισκέπτεται το Παλαιό Φάληρο κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημάρχου Πλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας και γιατρού Παθολόγου – Διαβητολόγου Γιάννη Αρκουμάνη, ο οποίος έχει και τον συντονισμό της εκδήλωσης ενώ η δράση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των χορηγών: ASCENSIA,ΙNTERMED και PFIZER.

Επίσης συνοδοιπόροι στο ταξίδι, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Στάση Ζωής”, είναι και η ΟΣΥ, που διέθεσε το λεωφορείο, όπως και οι εθελοντές από το Πρόγραμμα Διαιτολογίας και τη Σχολή Παιδαγωγικών του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚOΥ Κολλεγίου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.