Τα φετινά Χριστούγεννα στο The Ellinikon Experience Park είναι διαφορετικά!




Μία ανεπανάληπτη, διαδραστική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία στο The Ellinikon Experience Park!

Με κεντρικό μήνυμα «Αυτές οι γιορτές θα έχουν τη λάμψη και το φως της δικής σου ενέργειας», το The Ellinikon Experience Park υποδέχτηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου την εορταστική περίοδο, με τον πιο ξεχωριστό τρόπο!

Η παρουσία χιλιάδων επισκεπτών που βρέθηκαν στο The Ellinikon Experience Park, έδωσε ενέργεια, χρώμα και παλμό στην εντυπωσιακή εκδήλωση φωταγώγησης του Πάρκου, που πρόσφερε αμέτρητες εκπλήξεις και μοναδικές εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους.

Η λαμπερή  βραδιά ξεκίνησε στο Σιντριβάνι, με ένα show γεμάτο φαντασία, χορό και μουσική, συνοδεία 12μελούς ορχήστρας, υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Τσελίκα. Ένα ζευγάρι, χορεύοντας με το νερό και το φως, μεταμόρφωσε με την ενέργειά του το Πάρκο, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στις αποχρώσεις του μπλε και του μωβ.



Στη συνέχεια, ένα  εντυπωσιακό Light show στην Πλατεία Α, με πολύχρωμα φώτα που «χόρεψαν» στο ρυθμό της μουσικής, δημιουργώντας μαγικές εικόνες και σχέδια, οδήγησε στη φωταγώγηση του εκθαμβωτικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου! Αμέτρητα οικολογικά πυροτεχνήματα γέμισαν χρώματα τον ουρανό σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μία συναρπαστική μουσική εμπειρία δίπλα από το Σιντριβάνι, με το πρώτο, στην Αθήνα, live του συγκροτήματος οι «Μουσικοί του Κουτιού» από την αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή «Μουσικό Κουτί», κορυφώνοντας την ενέργεια και τη διάθεση του κόσμου. 

Τα φετινά Χριστούγεννα στο The Ellinikon Experience Park είναι διαφορετικά! Για όλη την εορταστική περίοδο και μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, το Πάρκο θα παραμείνει ανοικτό καθημερινά, για όλους, με πολλές εκπλήξεις που διαδέχονται η μία την άλλη και ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους. Κάθε σημείοτου αποκαλύπτει μια ανεπανάληπτη, διαδραστική εμπειρία που γίνεται πραγματικότητα, μέσα από την ενέργεια όλων μας!

Στο Magic Christmas Carpet, τα βήματά μας δίνουν ζωή στο μεγαλύτερο, διαδραστικό projection mapping στην Ελλάδα. Στο Garden of Reflections, στον πανέμορφο κήπο Ζεν, μοιραζόμαστε λίγη ακόμα λάμψη από τη δική μας ενέργεια, μέσα από ένα υπέροχο παιχνίδι με καθρέπτες. Στο Hill of Lights (φωτιστικό installation με pixel mapping)ανακαλύπτουμε εορταστικά μηνύματα στο λόφο. Και στο Christmas Hub, οι μικροί επισκέπτες δημιουργούν πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με βιώσιμα υλικά.

Το The Ellinikon Experience Park μας προσκαλεί να ζήσουμε μοναδικά Χριστούγεννα στο Πάρκο, με διαδραστικές εμπειρίες και πολλές εκπλήξεις, εμπνευσμένες από τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, που αποτελεί βασική αρχή σχεδιασμού του Πάρκου του Ελληνικού. Ειδικά για το διάστημα των γιορτών, η ενέργεια που χρειάζεται για να καλυφθούν οι ανάγκες φωτισμού, θα προέλθει από ανανεώσιμες πηγές. Επιπλέον, ο led φωτισμός που χρησιμοποιείται αποκλειστικά, διασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας που φτάνει το 80%, σε σύγκριση με τα συμβατικά φωτιστικά.

Η εορταστική εμπειρία ολοκληρώνεται με μοναδικές γευστικές προτάσεις από τα Burger Joint, Hans & Gretel, LUKUMAΔΕΣ, Johnnie Hot Dog, Esteban Burrito Bar και Falafeladiko τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε γύρω από το επιβλητικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Το The Ellinikon Experience Park μας δίνει το πιο αξέχαστο και ξεχωριστό ραντεβού για αυτές τις γιορτές!

Το δικό σου πάρκο. Τα δικά σου Χριστούγεννα.

Ωράριο Λειτουργίας

  • Καθημερινά 09:00 – 22:00
  • 23/12/22 – 8/01/23: 09:00-23:00
  • 24/12/22 & 31/12/22 09:00 -22:00

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το experiencepark.theellinikon.com.gr

Instagram: https://www.instagram.com/the_ellinikon_official/

Facebook: https://www.facebook.com/TheEllinikon

Youtube: https://www.youtube.com/TheEllinikon

#TheEllinikon

#ExperiencePark

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.