Ταύρος: Σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονος πρωταθλητής πυγμαχίας (VIDEO)




Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 16χρονος πυγμάχος και πρωταθλητής Ευρώπης, ο οποίος λιποθύμησε στο μπάνιο του γυμναστηρίου στον Ταύρο και χτύπησε με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο 16χρονος αθλητής ένιωσε κάποια στιγμή έντονη αδιαθεσία, ενόχληση στην κοιλιακή χώρα και διάθεση για εμετό. Αμέσως έτρεξε στο μπάνιο και εκεί φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του, να λιποθύμησε και να χτύπησε σε σκληρή επιφάνεια του μπάνιου.

Στη συνέχεια ένας συναθλητής του, τον είδε πεσμένο και ειδοποίησε αμέσως τον πατέρα του και τον υπεύθυνο του γυμναστηρίου. Οι δύο άνδρες έσπευσαν άμεσα να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και κάλεσαν το ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Ο νεαρός πυγμάχος υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αφαίρεση αιματώματος και συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του.



«Τον βρήκε πεσμένο κάτω ένας συναθλητής του»
Ο ιδιοκτήτης του χώρου μίλησε στην εκπομπή Tlife του Alpha και περιέγραψε τη διαμόρφωση του χώρου αλλά και τα πρώτα λεπτά που αντίκρισαν τον 16χρονο χωρίς τις αισθήσεις του.

«Το ρινγκ έχει τουαλέτες, έχει μια εξωτερική. Μπήκε στην τουαλέτα, προφανώς έκανε εμετό, κάποια στιγμή ένας συναθλητής του βγαίνει ακούει ένα πολύ δυνατό μπαμ και τον βρήκε κάτω στο έδαφος. Φωνάζει κατευθείαν τον πατέρα του και εμένα. Με το που είδαμε ότι δεν έχει τις αισθήσεις του πήραμε κατευθείαν το ΕΚΑΒ και ήρθαν περίπου στα 20 λεπτά» είπε αρχικά.

«Οι γιατροί μας είπαν ότι λιποθύμησε επειδή έπεσε ακαριαία και χτύπησε σε πολύ σκληρό αντικείμενο το μπροστινό μέρος του κεφαλιού του ψηλά» ανέφερε σχετικά με το χτύπημα που τον οδήγησε σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο συναθλητής του, βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ. «Άκουσα μπαμ εκεί που άνοιγα την πόρτα. Τον είδα κάτω και φώναξα απευθείας τον πατέρα του για τις πρώτες βοήθειες και μετά καλέσαμε το ασθενοφόρο» ανέφερε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.