Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του notia.gr: Ορφανός και Δόγκας στηρίζουν τον υποψήφιο του “ΑΝΩ ΚΑΤΩ”




Χωρίς να έχουν συνεδριάσει τα όργανα της παράταξής τους, με προσωπική τους απόφαση, ο Θάνος Ορφανός και ο Δημήτρης Δόγκας ανακοίνωσαν, μέσω ανάρτησης του τελευταίου στα social media, ότι στις επόμενες εκλογές θα στηρίξουν τον υποψήφιο του “ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι” Θωμά Γιούργα.

Η κίνησή τους αυτή όμως έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε πολλά στελέχη της παράταξής τους, καθώς διαφωνούν με την επιλογή και θεωρούν πως θα έπρεπε να είχαν ερωτηθεί ή έστω ενημερωθεί, στο πλαίσιο της λειτουργίας της παράταξής τους “ΑΛΙΜΟΣ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ”. Για τον λόγο αυτό είναι αμφίβολο κατά πόσο θα ακολουθήσουν τη “γραμμή” που δίνουν οι κ.κ. Ορφανός και Δόγκας τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξής τους και φυσικά οι ψηφοφόροι τους.
Επιπλέον, η κίνησή τους αυτή επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του notia.gr με τίτλο “Προεκλογικές ζυμώσεις στον Άλιμο”, που ήδη από τις αρχές Νοεμβρίου έγραφε:
Το «ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ» αλλάζει όνομα και μετονομάζεται σε «ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ». Τα πρόσωπα παραμένουν ίδια, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν να αλλάξει ο επικεφαλής. Η Ελένη Μπελιά μάλλον δεν θα είναι υποψήφια Δήμαρχος, θα παραμείνει υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην «πρώτη γραμμή» της παράταξης, μαζί με τις Αλέκα Γιαννούτσου, Μαρία Νερούτσου, Ναταλία Σερέτη και Σίτσα Καραμπάτη, αλλά επικεφαλής θα τεθεί κατά πάσα πιθανότητα το μέλος του «ΑΝΩ ΚΑΤΩ» Θωμάς Γιούργας.

Ο Θάνος Ορφανός δεν θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος, ούτε θα κατέλθει στις εκλογές η παράταξή του «ΑΛΙΜΟΣ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ». Ο ίδιος θα στηρίξει τον συνδυασμό «ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ», οδηγώντας μία μικρή ομάδα στενών συνεργατών του υποψήφιους με την συγκεκριμένη παράταξη, μεταξύ αυτών και τον σημερινό Δημοτικό του Σύμβουλο Δημήτρη Δόγκα. Δεν αποκλείεται να θέσει υποψηφιότητα με το «ΑΝΩ ΚΑΤΩ» και ο γιός του, Γιάννης Ορφανός, σηματοδοτώντας έτσι την καθαρή στήριξη του Θ.Ορφανού στο «ΑΝΩ ΚΑΤΩ».

Ο ίδιος ο Θάνος Ορφανός μάλλον θα κατέβει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ τα περισσότερα στελέχη της σημερινής παράταξης του Θάνου Ορφανού, που δεν θα προσχωρήσουν στο «ΑΝΩ ΚΑΤΩ», φαίνονται πιο κοντά στον σημερινό Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.