Πανικός στη Γλυφάδα! Απίστευτη προσέλευση του κόσμου στην “Κόκκινη Νύχτα” και στην “Κόκκινη Κυριακή” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι ζωντάνεψε το “ανοιξιάτικο” Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη, στη Γλυφάδα. Όλα κόκκινα, γιορτινά, Αγιοβασιλιάτικα, σε μια πόλη παραμυθένια.

«Βλέπετε υπέροχες εικόνες, με πολύ κόσμο και πολύ ενθουσιασμό – όχι …από το Μπουένος Άιρες και τους πανηγυρισμούς για το Μουντιάλ, αλλά από τους δρόμους της Γλυφάδας! Δεκάδες χιλιάδες πολίτες, κάθε ηλικίας, ήρθαν το Σαββατοκύριακο στη μεγάλη γιορτή που στήθηκε στην πόλη μας: Την Κόκκινη Νύχτα στο εμπορικό μας κέντρο και την Κόκκινη Κυριακή στον Άγιο Τρύφωνα», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και πρόσθεσε:

«Μικροί και μεγάλοι έπαιξαν, διασκέδασαν, αγόρασαν τα δώρα τους, περπάτησαν και απόλαυσαν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε με το στολισμό, τη μουσική, τις εκδηλώσεις και φυσικά τη συνδρομή όλων των καταστημάτων της Γλυφάδας μας, που συμμετείχαν με χαρά στη γιορτή αυτή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά για να γίνει πράξη αυτό το εορταστικό διήμερο και συνέβαλαν στο πολύ όμορφο αυτό αποτέλεσμα που χαρήκαμε όλοι. Καλά Χριστούγεννα και του χρόνου να είμαστε καλά και να γιορτάζουμε και πάλι όλοι μαζί»



Η «Κόκκινη Νύχτα», θεσμός καθιερωμένος πλέον στη Γλυφάδα, ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου με τον αγώνα δρόμου των Αη Βασίληδων (Santa Run) από τη Μεταξά μέχρι το ΔΑΚ, με επιστροφή στην πλατεία Κατράκη. Πλούσιες εκδηλώσεις με πολλές εκπλήξεις, live από τον διάσημο dj Alexandros Christopoulos OFC New Page, συναυλία από τους The Swingin’ Cats, χορευτικό από την ομάδα Hobnob , εορταστικά τραγούδια και μουσική από τη Φιλαρμονική και τη Μικτή Χορωδία Γλυφάδας, που έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της υπό τη διεύθυνση του έμπειρου μαέστρου Νίκου Καμπιώτη, φαντασμαγορικό σόου με φωτιές από τον διάσημο Blakie (BlakeFire / Stiltwalker show), τρενάκι, άμαξες, το γνωστό συγκρότημα τυμπανιστών Batala Atenas, αγώνας δρόμου (Santa Run), παιδικές δράσεις με face painting και ξυλοπόδαρους απογείωσαν το κέφι, ενώ σε 20 σημεία του εμπορικού κέντρου διανεμήθηκε δωρεάν ζεστό κόκκινο κρασί (Christmas wine), Αη Βασίληδες μοίραζαν μπαλόνια και φωτογραφίζονταν με τον κόσμο υπό τους ήχους της street Christmas music.

Την «Κόκκινη Κυριακή» οι εκδηλώσεις μεταφέρθηκαν στην Άνω Γλυφάδα, στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα.

Όλες οι δράσεις διοργανώθηκαν με την οικονομική στήριξη του Κ.Α.Π.ΠΑ. και της Προέδρου του Μαίρης Παπάζογλου, ενώ χορηγός μέρους αυτών ήταν η COSMOTE. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας. Τον συντονισμό τους είχε, όπως κάθε φορά από την έναρξη του θεσμού, η Πρόεδρός του, Δημοτική Σύμβουλος Άννυ Καυκά. Υποδειγματική ήταν η κυκλοφοριακή τάξη και η πειθαρχία που επικράτησαν στην πόλη, αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών της Δημοτικής Αστυνομίας, υπό την καθοδήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Σπύρου Δήμου.

Παρά την τεράστια προσέλευση κόσμου, όλα δούλεψαν σαν ελβετικό ρολόι με το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου Γλυφάδας επί ποδός να προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό.

«Ευχαριστούμε θερμά όλα τα εμπορικά καταστήματα που συνέδραμαν στην επιτυχία αυτού του εγχειρήματος, που έκαναν πάρτι παράλληλα με τις εκδηλώσεις του Δήμου μας, που πολλαπλασίασαν την απήχηση της Κόκκινης Νύχτας, ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον υπέροχο κόσμο που συμμετείχε ενεργά στις δράσεις μας και ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στον Δήμαρχό μας Γιώργο Παπανικολάου που είναι πάντα δίπλα στον εμπορικό κόσμο της πόλης μας», τόνισε η Άννυ Καυκά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.