Πέθανε από ανακοπή ο Αντιναύαρχος ε.α Ι.Παξιβανάκης – Ήταν πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης
Θλίψη στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς ο Ιωάννης Παξιβανάκης, πρόεδρος της ΠΑΕ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 61 ετών.

Ο εκλιπών ανέλαβε πρόεδρος της διοίκησης του Απόλλωνα Σμύρνης από τον Ιανουάριο του 2020, όταν και αποστρατεύτηκε από το Πολεμικό Ναυτικό με το βαθμό του αντιναύναρχου, ενώ είχε διατελέσει και υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Ο Ιωάννης Παξιβανάκης είχε γεννηθεί το 1962 και είχε καταγωγή από τη Σμύρνη. Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του ως πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα, ενώ η απουσία του το πρωί της Παρασκευής (16/12) από την προπόνηση προκάλεσε απορίες και λίγο αργότερα, η ΠΑΕ ενημερώθηκε για τον θάνατό του από ανακοπή καρδιάς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

«Η οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης θρηνεί για τον ξαφνικό χαμό του προέδρου του ΔΣ της ΠΑΕ, Γιάννη Παξιβανάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα.

Γεννημένος στις 30 Ιουνίου 1962 με καταγωγή από τη Σμύρνη ήταν πρόεδρος του ΔΣ από τον Ιανουάριο του 2020. Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν το μεγάλο του πάθος με το οποίο ασχολήθηκε αμέσως μετά την αποστρατεία του.

Ήταν εξαιρετικός αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αντιναύαρχος που αποστρατεύθηκε το 2020, ενώ είχε διατελέσει Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ. Έχει υπηρετήσει σε μάχιμες μονάδες του ΠΝ ως Αξιωματικός Επιστασιών, Διευθυντής Διευθύνσεων και ως Ύπαρχος και Κυβερνήτης.

Επίσης είχε υπηρετήσει ως Επιτελής – Τμηματάρχης – Διευθυντής σε υπηρεσίες ΑΣ – ΓΕΠΝ – ΓΕΝ – ΓΕΕΘΑ – Διοικητής στο ΣΔΑΜ – ΣΓ ΑΝΥΕΘΑ καθώς και Υπαρχηγός ΓΕΝ. Είχε ακόμα υπηρετήσει στο CC Mar Naples και στο STRIKFOR NATO (Λισαβόνα).

Ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.