Δήμος Αλίμου: Ανανεώθηκαν οι θητείες των αντιδημάρχων – Νέο πρόσωπο ο Γιάννης Μαριόλης




Mε απόφαση του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, ανανεώθηκαν oι θητείες των αντιδημάρχων της πόλης ενώ ορίστηκε αντιδήμαρχος ΚΕΠ ο Γιάννης Μαριόλης.

  • Δώρα Σύρμα: Αντιδήμαρχος οικονομικών υπηρεσιών και ανάπτυξης
  • Μαρία Αραπάκη: Αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών
  • Νίκος Αλεξόπουλος: Αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών και θεμάτων νομικής υπηρεσίας
  • Γιάννης Αντωνάκης: Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και ανακύκλωσης
  • Γιώργος Μακαριγάκης: Αντιδήμαρχος τεχνικών θεμάτων και ηλεκτροφωτισμού
  • Γιάννης Μαριόλης: Αντιδήμαρχος Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ)

Δείτε τις δηλώσεις των αντιδημάρχων:

Νίκος Αλεξόπουλος: Η πορεία στη διοίκηση του Δήμου μας συνεχίζεται για τέταρτη συνεχή χρονιά από την ίδια θέση του Αντιδημάρχου Διοικητικών και Νομικών Υπηρεσιών και με την ίδια διάθεση για προσφορά σαν να πρόκειται για την πρώτη μέρα!
Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχό μας #AndreasKondylis για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό μου!
Γιάννης Αντωνάκης: Περάσανε 3 χρόνια ως Αντιδημαρχος καθαριοτητας, πρασίνου και ανακύκλωσης ,όμορφα χρόνια γεμάτα καλές και δυσκολες στιγμές .
3 Χρόνια γεμάτα αγωνία για το καλό της πόλης μας 24 ώρες το 24ωρο.
Με απόφαση Δημάρχου συνεχίζω για 4η χρονιά να παλεύω για την καθαριότητα της πόλης μας ,το πράσινο της πόλης μας ,τα θέματα ανακύκλωσης και το Κολυμβητηριο μας!!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο μας Κ.#Andreas Kondylis για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπο μου και υπόσχομαι σε όλους σας να συνεχίσω το δύσκολο αυτό έργο με τον ίδιο ζήλο με ήθος και αυταπάρνηση.

Γιώργος Μακαριγάκης: Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος μας Andreas Kondylis με τίμησε με την απόφασή του να συνεχίσω στη θέση του Αντιδημαρχου Τεχνικών Θεμάτων και Ηλεκτροφωτισμού.
Η σκληρή δουλειά και η βαρύτητα της ευθύνης, αυτής της απόφασης είναι δεδομένη.
Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για τον Αλιμο όπως και τα προηγούμενα 3 χρονια.
Ευχαριστώ πολύ, και συνεχίζω με όρεξη και αφοσίωση το έργο που μου έχει ανατεθεί.
Nίκος Αλβανός: Μετά από έναν χρόνο δράσεων, πρωτοβουλιών και εξαιρετικών συνεργασιών με συναδέλφους Αντιδημάρχους, υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και την ομάδα εθελοντών στον τομέα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, ορίζοντάς με εκ νέου Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας.
Τον ευχαριστώ από καρδιάς και δεσμεύομαι για περισσότερη δουλειά, με δύναμη και όρεξη.
Η συνεχής καθοδήγηση και το όραμά του για τον Άλιμο που θέλουμε και αγαπάμε, αποτελεί διαρκή πηγή έμπνευσης για όλους μας
Γιάννης Μαριόλης: Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη που μου ανέθεσε την τιμητική θέση του Αντιδημάρχου με μιά σειρά αρμοδιοτήτων που αφορούν στην εξυπηρέτηση των πολιτών, στην παιδεία , στον πολιτισμό, αλλά και στην βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων στην Πόλη μας. Υπόσχομαι να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις.
Μαρία Αραπάκη: Η πρωτη φορά που με τιμησε ο Δήμαρχος με την προταση του, ήταν τον Μάρτιο του 2014, όπου μου πρότεινε να τον συνόδευσω στο τότε, μεγάλο & δύσκολο ταξίδι που είχε επιλέξει να ξεκινησει.
Τον Ιούλιο λοιπόν, του 2014 ήρθε η δεύτερη φορά που μου έκανε την τιμή να με επιλεξει …αυτή, της Πρόεδρου της Σχολικής Επιτροπής Α/βαθμιας Εκπ.
Ακολούθησαν, επιτροπές ευρωπαϊκών προγραμμάτων για τον διαβήτη, για θεματα εξοικονόμησης ενέργειας, παιδοτόπων κ.α πολλά!
Τον Μάρτιο του 2017 με εμπιστεύθηκε, στα 27 μου χρόνια πλέον, να με τοποθετήσει στη θέση της Αντιδήμαρχου Οικονομικών Υπηρεσιων.
Η εμπιστοσύνη που έδειχνε και δείχνει στο πρόσωπο μου δε σταμάτησε μέχρι σήμερα, όπου τον Ιούλιο του 2022, μου πρότεινε τη θέση της Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών, αργότερα, τη νευραλγική συνεπικουρική θέση των Δημοτικών Παιδικών μας Σταθμών και τώρα πάλι, ανανέωσε τη θητεία μου στα ίδια καθήκοντα!
Όμως, δε μου έδειξε μόνο ο Δήμαρχος εμπιστοσύνη, τοποθετώντας με σε αυτές τις θέσεις, η εμπιστοσύνη είναι αμοιβαία, καθώς μέσα απ’ αυτές τις θέσεις που με τοποθετησε μπορώ και αποδεικνύω έμπρακτα την απόλυτη στήριξη μου στο πρόσωπο του, την πορεία του, τις αξίες του και το όραμα που έχει για την πόλη μας!

Ευχαριστώ λοιπόν πολύ τον δήμαρχο μας, όσους με στηρίξατε με τη ψήφο σας ως τώρα και μου δώσατε την ευκαιρία εκλογής & τέλος, τους δικούς μου ανθρώπους -την οικογένεια μου- που χωρίς τη στήριξη τους δε θα είχα καταφέρει τόσα πολλά!

Σας ευχαριστώ!

ΔΗΜΑΡΧΕ σ’ ευχαριστώ!

Τιμή μου…!



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.