Γρηγόρης Πολυχρονίδης: Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο αγώνισμα των ζευγαριών




Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του και να γίνει ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του μπότσια που θα είχε στη συλλογή του δύο χρυσά μετάλλια από διαδοχικά παγκόσμια πρωταθλήματα. Στη διοργάνωση που διεξάγεται στο Ρίο της Βραζιλίας, ηττήθη από τον Πολωνό Νταμιάν Ισκρζίκι και τώρα θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στο αγώνισμα των ζευγαριών που αρχίζει σήμερα (11/12).

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής στο άθλημα του μπότσια προκρίθηκε από τη φάση των ομίλων στους «16» του παγκοσμίου πρωταθλήματος αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το «εμπόδιο» του Ισκρζίκι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η διοργάνωση ήταν γεμάτη εκπλήξεις και ανάμεσα σε αυτούς που δεν κατάφεραν να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση ήταν και ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Ρίο Χο Γουόν Τζεόνγκ.

«Το εφετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα έκρυβε πολλές εκπλήξεις και μεγάλο ανταγωνισμό. Χαρακτηριστικό είναι ότι αποκλείστηκε και ο Κορεάτης «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Ρίο. Με τον Χο Γουόν Τζεόνγκ είχαμε βρεθεί αντιμέτωποι στους τελικούς των Παραολυμπιονικών του Ρίο και του προηγούμενου παγκοσμίου πρωταθλήματος (2018). Σήμερα αρχίζει το αγώνισμα τω ζευγαριών και, μαζί με την Άννα Ντέντα, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», υπογράμμισε ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης μας.     

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και η Άννα Ντέντα είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές στο αγώνισμα των ζευγαριών καθώς το 2018 είχαν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Έτσι, θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν αυτή τη μεγάλη επιτυχία.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.