Βούλα: Αθηναϊκή Ριβιέρα…για κλάματα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Kάτοικοι της Βούλας με αναρτήσεις στα social media είχαν επισημάνει το πρόβλημα που υπάρχει σε ένα σημείο της παραλίας, το οποίο κινδυνεύει να υποχωρήσει. Μάλιστα πολλοί κάθονταν στο παγκάκι ενώ άλλοι στέκονταν και τραβούσαν φωτογραφίες το τοπίο. Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τοποθέτησε περίφραξη για να μη μπορεί να πλησιάζει ο κόσμος. Το ίδιο όμως είχε συμβεί και παλιότερα αλλά το προστατευτικό πλέγμα…εξαφανίστηκε. (Πηγή φωτό: Το Forum των 3Β)

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών, Δημήτρη Γεωργάκο, ο Δήμος δεν μπορεί να κάνει καμία παρέμβαση γιατί η ακτογραμμή ανήκει στην ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.).

“Αυτό σημαίνει πως δεν έχουμε καμία αρμοδιότητα ούτε για κατασκευές ούτε για προστατευτικές επισκευές” λέει ο αντιδήμαρχος “Υποχρεούμαστε να απευθυνόμαστε στην ΕΤΑΔ για οτιδήποτε διαπιστώνουμε, δίχως καμία όμως ανταπόκριση. Πρακτικά όπως ένας Δημότης δεν δικαιούται να επέμβει με κανέναν τρόπο σε Δημοτικό ή κοινόχρηστο χώρο, έτσι και ο Δήμος δεν δύναται να επισκευάζει ή αποκλείει χώρους της ΕΤΑΔ. Εμείς βέβαια για αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος παίρνουμε ελαφρά μέτρα ασφαλείας σε όλα τα επικίνδυνα σημεία που εντοπίζουμε, για την ασφάλεια των Δημοτών και των επισκεπτών του Δήμου μας . Ένα από αυτά είναι και το συγκεκριμένο σημείο της φωτογραφίας, στο οποίο έχουμε πάρει μέτρα ασφαλείας επανειλημμένα, κάτι βέβαια που δεν διασφαλίζει την οριστική επίλυση του προβλήματος και είναι τροφή βανδαλισμού για ανεγκέφαλους”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.