Βίντεο – ντοκουμέντο από το μακελειό σε καφέ – μπαρ στην πλατεία Νέας Σμύρνης: Δύο νεκροί και μία γυναίκα τραυματίας




Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο του Law and Order με τον δράστη να πυροβολεί ανάμεσα στους θαμώνες:

Aνθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί για τη σύλληψη του ενόπλου που προκάλεσε το μακελειό με δύο νεκρούς και μία γυναίκα τραυματία, στο Popup Cocktail Bar που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε συμμορίες. Το μαγαζί την ώρα που εισέβαλε ο μαυροντυμένος ένοπλος που είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με χειρουργική μάσκα, ήταν γεμάτο από κόσμο.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον αδίστακτο κακοποιό να πυροβολήσει εναντίον δύο ανδρών που κάθονταν σε ένα τραπέζι, στον εξωτερικό χώρο, με την ψυχραιμία επαγγελματία εκτελεστή. Ο ένας δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι και έπεσε νεκρός ενώ ο άλλος πυροβολήθηκε στο στήθος και τραυματίστηκε σοβαρά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του. Και οι δύο είναι Αλβανοί ηλικίας 41και 44 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δύο θύματα των πυροβολισμών στη Νέα Σμύρνη ήταν γνωστός μπράβος ο οποίος δρούσε στην περιοχή και είχε το ρόλο του «εισπράκτορα» σε κύκλωμα που πουλά προστασία στα μαγαζιά της πλατείας. Ακόμη τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και μία γυναίκα 31 ετών η οποία ήταν θαμώνας και καθόταν σε διπλανό τραπέζι.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο δράστης, ήταν κρυμμένος πίσω από πρασιές και κάποια στιγμή βγήκε με προτεταμένο το όπλο και άνοιξε πυρ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πυροβόλησε πέντε φορές. Στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Η γυναίκα νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.



Δείτε τις εικόνες και βίντεο από το Law and Order

Δείτε βίντεο από το iefimerida.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.