Αργυρούπολη: Πινακίδα – «ξυράφι» στη μέση του πεζοδρομίου έξω από το πάρκο




Πινακίδες σήμανσης «ξεφυτρώνουν» στη μέση του πεζοδρομίου στην Αργυρούπολη. Οι κακοτεχνίες και η προχειρότητα είναι σύνηθες φαινόμενο, όμως, φαίνεται ότι πολλές φορές η πραγματικότητα ξεπερνά και τη… φαντασία.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, η πινακίδα ειδοποίησης των οδηγών ώστε να ελαττώσουν ταχύτητα λόγω της συχνής διέλευσης πεζών έξω από το πάρκο είναι τοποθετημένη στη μέση του πεζοδρομίου, το οποίο έτσι κι αλλιώς είναι πολύ στενό και μετά… βίας χωράει να περάσουν δύο άτομα.


Λίγα μέτρα πιο μακριά υπάρχει και η πινακίδα «απαγορεύεται», η οποία επίσης βρίσκεται στη μέση του πεζοδρομίου.


Όπως επισημαίνουν κάτοικοι και επισκέπτες του πάρκου δεν είναι μόνο η παρεμπόδιση στη διέλευση των πεζών αλλά το κυριότερο είναι ότι οι ενήλικοι πρέπει να σκύψουν για να μπορέσουν να περάσουν από την πινακίδα. Σε περίπτωση που κάποιος που είναι ψηλός δεν προσέξει, λόγω των «γωνιών» της κόβει σαν… ξυράφι, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος να τραυματιστεί σοβαρά να είναι μεγάλος.



Πολλοί αναρωτιούνται με ποια λογική οι εργάτες τοποθέτησαν στο συγκεκριμένο σημείο τις πινακίδες αλλά και αν υπήρξε κάποιος έλεγχος και εποπτεία των εργασιών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.