Απάντηση του Δήμου Αγίου Δημητρίου για την ανάρτηση του notia με τίτλο “Άγιος Δημήτριος: Το γινάτι βγάζει μάτι”




Με αφορμή ανάρτηση του notia.gr με τίτλο “Άγιος Δημήτριος: Το γινάτι βγάζει μάτι” για την άρνηση του Δήμου Αγίου Δημητρίου να παραχωρήσει αίθουσα στον υποψήφιο δήμαρχο, Γιώργο Παπατριανταφύλλου, για να μιλήσει για τους σεισμούς, ο Ευθύμιος Λέκκας, λάβαμε από το γραφείο τύπου του Δήμου την παρακάτω απάντηση:

“Με μεγάλη έκπληξη είδαμε την ανάρτησή σας, με τίτλο “Άγιος Δημήτριος: Το γινάτι βγάζει μάτι”, της 8ης/12/2022, περί δήθεν άρνησης του Δήμου στη διάθεση αίθουσας για την πραγματοποίηση εκδήλωσης.

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική και έχει ως εξής:

Ο κ. Παπατριανταφύλλου, χωρίς να μπει καν στον κόπο να ενδιαφερθεί πριν την οριστικοποίηση της ημερομηνίας για τη διαθεσιμότητα του Δημοτικού Θεάτρου, αιτήθηκε αρχικά για την 6/11/2022 και ενημερώθηκε εγκαίρως για προγραμματισμένη από καιρό παράσταση της θεατρικής ομάδας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.



Μετά από ημέρες υπέβαλε νέο αίτημα για την 30/11/2022, οπότε και είχε προγραμματιστεί εκδήλωση του Τμήματος Υγείας και Πρόνοιας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης ΗΛΙΟΣ και την Ένωση Γονέων για τα φαινόμενα ΒΙΑΣ στην πόλη, με αφορμή περιστατικό μεταξύ εφήβων στο Πάρκο Ασυρμάτου.

Είναι προφανές ότι εκδηλώσεις όπου εμπλέκεται πλήθος συντελεστών προγραμματίζονται τουλάχιστον ένα μήνα πριν τη διεξαγωγή τους.
Άλλωστε το Δημοτικό Θέατρο καλύπτει πλήθος εκδηλώσεων, δράσεων και παραστάσεων τόσο του Δήμου, των Νομικών προσώπων, αλλά και φορέων της κοινωνίας των πολιτών.

Με λύπη διαπιστώνουμε ότι, αναμφίβολα ερήμην του κ. Λέκκα. οι διοργανωτές δεν επέδειξαν σεβασμό ούτε στις διαδικασίες, ούτε στον έγκριτο επιστήμονα ομιλητή, αλλά, παρά την έγκαιρη ενημέρωση, μεθόδευσαν τη συκοφάντηση του Δήμου και της Δημάρχου για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους.

Γιατί είναι γνωστό σε όσες και όσους παρακολουθούν τη λειτουργία του Δήμου και της Δημάρχου, ότι πάντα διευκολύνεται κάθε δημόσια εκδήλωση, παρουσίαση με τη διάθεση χώρων και εξοπλισμού.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίου Δημητρίου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.