Ανείπωτη θλίψη για την 30χρονη Ζέφη που πέθανε ενώ έτρωγε με τους φίλους της




Ανείπωτο πόνο και βαθιά θλίψη έχει σκορπίσει στην οικογένειά της, στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου αλλά και στο φιλικό της περιβάλλον, ο θάνατος της 30χρονης Ζέφης Παπαδοκωστάκη, που τα ξημερώματα βρήκε τραγικό θάνατο ενώ έτρωγε παρέα με φίλους της.

Η άτυχη κοπέλα είχε βγει για ποτό με μια παρέα συναδέλφων και στη συνέχεια όλοι μαζί παρήγγειλαν να φάνε σε ένα σπίτι. Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, ενώ έτρωγε ένα σουβλάκι, κατάπιε στραβά, με αποτέλεσμα η ποσότητα της τροφής να κολλήσει στο λαιμό της και να φράξει τον αεραγωγό.

Παρά το γεγονός, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ότι οι φίλοι της προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, δυστυχώς η 30χρονη δεν τα κατάφερε και όταν μεταφέρθηκε στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, διαπιστώθηκε ο θάνατός της

Η οικογένεια και οι φίλοι που ήταν μαζί της, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ καθώς μπορούν ακόμη να πιστέψουν πώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η Ζέφη “έφυγε” από τη ζωή τόσο άδικα και τόσο πρόωρα.



Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα τελεστεί το μεσημέρι της Κυριακής (15:00) στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κοιμητήριο Ρεθύμνου.
Ήδη στα social media συνεργάτες της την αποχαιρετούν με θερμά λόγια χωρίς να μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο άδικα.

Μαύρη μέρα σήμερα για το Ρέθυμνο και για την Ειδική Αγωγή! Η Ζέφη μας, η γλυκύτατη μας εργοθεραπεύτρια, χρόνια εθελόντρια στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο και μετά από σπουδές και μεταπτυχιακά, αναπληρώτρια σε άλλα μέρη, φέτος τα έφερε η μοίρα να επιστρέψει στο σχολείο μας και στα αγαπημένα της παιδιά… κι όμως η μοίρα τα φέρνει όπως αποφασίζει εκείνη… Άδικα έφυγε χτες τη νύχτα μετά από πνιγμό με φαγητό και μπροστά σε φίλους! Μας λυπεί ιδιαίτερα και μας αφήνει μια αίσθηση αδικίας ο αναπάντεχος χαμός της! Ας είναι ελαφρύ το χώμα Ζέφη μας και κουράγιο στην οικογένεια!» γράφει ένας εξ αυτών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.