Έτσι έκλεψαν οι ληστές τα 23 Rolex από την “καρδιά” της Αθήνας (VIDEO)




Rolex: 23 ρολόγια αξίας 300.000 ευρώ άρπαξαν οι δράστες -Ληστές είχαν «χτυπήσει» το ίδιο κατάστημα το 2003

Ήταν 11 παρά τέταρτο το πρωί λίγα μέτρα από την οδό Σταδίου, όταν οι τέσσερις άνδρες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες full face χρειάστηκαν ελάχιστα δευτερόλεπτα. Την στιγμή που ένας πελάτης έβγαινε από το κατάστημα γνωστών πανάκριβων ρολογιών, εισέβαλλαν από την ανοιχτή πόρτα.

Αστραπιαία, ο ένας από τους ληστές χτύπησε τον υπάλληλο σεκιούριτι με τη λαβή του όπλου πίσω από το κεφάλι, ο άλλος απειλούσε με όπλο την υπάλληλο και ένας τρίτος με μία βαριοπούλα έσπασε τις κάθετες προθήκες και κατάφερε να αρπάξει την πανάκριβη λεία. Δείτε το ρεπορτάζ του Mega:

Έδρασαν αστραπιαία & έφυγαν με τα «χρυσά» ROLEX
Οι ληστές είχαν ετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιό τους και έδρασαν αστραπιαία. Αφού λήστεψαν το κατάστημα, οι τέσσερις ένοπλοι επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού και με ταχύτητα διέφυγαν από το σημείο, πριν φτάσει ισχυρή αστυνομική δύναμη.



Τραυματισμένος ελαφρά στο κεφάλι, ο νεαρός υπάλληλος φύλαξης αιμόφυρτος έλαβε από τους αστυνομικούς τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Η νέα ένοπλη ληστεία στο κέντρο της Αθήνας προβληματίζει τις Αρχές που έχουν σημάνει συναγερμό για τον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους οπτικό υλικό που θα τους βοηθήσει στην ταυτοποίηση των κουκουλοφόρων ληστών, αλλά και τη μαρτυρία της υπαλλήλου του καταστήματος για τη διαφυγή τους.

Σύμφωνα με όσα τους είπε, με τις μοτοσυκλέτες έφυγαν από την οδό Κολοκοτρώνη, διέσχισαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα την Σταδίου, ανέβηκαν στην Αμερικής μέχρι την Πανεπιστημίου. Από εκεί χάθηκαν τα ίχνη τους.

Οι αστυνομικοί αναζητούν οπτικό υλικό από τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες προκειμένου να χαρτογραφήσουν και το πώς έφτασαν ως το κατάστημα και μπήκαν σε αυτό αλλά και τις οδούς διαφυγής τους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.