Έγκλημα στο Μαρούσι: 17χρονη με ψυχολογικά προβλήματα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη φίλης της




Άγρια δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου στο Μαρούσι. Θύμα μια 22χρονη γυναίκα η οποία μαχαιρώθηκε από την 17χρονη φίλη της. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 17χρονη, που έχει συλληφθεί, έχει ομολογήσει το έγκλημα και έχει υποστηρίξει ότι είχε πολύ στενή σχέση με την 22χρονη. «Λογοφέραμε και την σκότωσα» είπε στους αστυνομικούς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Το θύμα φιλοξενούσε τη δράστιδα στο σπίτι της. Το απόγευμα, η 17χρονη μπήκε μέσα στο δωμάτιο της 22χρονης και την μαχαίρωσε, έπειτα από την έντονη λογομαχία που είχαν. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο οι δύο κοπέλες μάλωσαν.

Το θύμα φέρει μαχαιριές σε λαιμό και σώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 22χρονη εντοπίστηκε νεκρή από τον πατέρα της ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Στον χώρο βρέθηκε ένα μπουκάλι σαμπάνιας και εικάζεται ότι η 17χρονη και η 22χρονη είχαν αρχικά σκοπό να γιορτάσουν κάποιο γεγονός. H 17χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να λαμβάνει αγωγή. Ο πατέρας της 17χρονης είναι γνωστός καρδιολόγος στην περιοχή και η μητέρα της εκπαιδευτικός.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.