Tροχαίο στην Περιφερειακή Υμηττού: Η μουτζουρωμένη πινακίδα που πιθανόν να μπέρδεψε την 29χρονη γιατρό (VIDEO)




Mατίνα Παγώνη: «Προφανώς κανείς δεν θα μπορούσε να δει την μουτζουρωμένη ταμπέλα»
Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια ειδικευόμενη γιατρός στο τμήμα παθολογίας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο στην άσφαλτο, όταν μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί στην Περιφερειακή Υμηττού.

Στην περιοχή, όπως διαπιστώνεται, η σήμανση δεν είναι επαρκής, ενώ στο σημείο όπου μπερδεύτηκε η νεαρή γιατρός, δεν υπάρχει πινακίδα.

Η 29χρονη έβγαινε από την Περιφερειακή Υμηττού προς Κατεχάκη, με σκοπό να ακολουθήσει τη διαδρομή από τη Ραφήνα προς το κέντρο. Η ίδια όπως φαίνεται έκανε λάθος, έκανε αναστροφή και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο ταξί, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, η Ματίνα Παγώνη τόνισε ότι στο σημείο δεν υπάρχει σήμανση, γεγονός που μπορεί να στοίχισε τη ζωή στην κοπέλα: «Αυτό που πρέπει να πω είναι ένα παράπονο, οι συνάδελφοι που περνάνε από εκεί είπαν όντως ότι το σημείο εκεί δεν φαίνεται. Μάλιστα όταν είναι 5 η ώρα το πρωί που είναι νύχτα, προφανώς κανείς δεν θα μπορούσε να δει την μουτζουρωμένη ταμπέλα», σχολίασε η Ματίνα Παγώνη στο Mega. Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός ταξί νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.