16χρονη δέχτηκε σεξουαλική επίθεση μέσα στο τραμ στο Παλαιό Φάληρο (VIDEO)




Στην ίδια στάση όπου ο 45χρονος βιαστής με τα τατουάζ με καταγωγή από την Αλβανία παρέσυρε το θύμα του -στην Αγία Σκέπη Παλαιού Φαλήρου- ένας νεαρός επιχείρησε να ασελγήσει σε ένα 16χρονο κορίτσι.

H μητέρα της 16χρονης ανέφερε: «Άρχισε να τρίβεται πάνω της, την ώρα που πάει να σηκωθεί λοιπόν την κατεβάζει κάτω αυτός και τις έπιασε τα οπίσθια».

Το νέο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που φέρνει στο φως το Mega συνέβη μέρα μεσημέρι. Και το ακόμη πιο απίστευτο είναι ότι η επίθεση εναντίον του κοριτσιού έγινε μέσα στο τραμ και μπροστά στα μάτια δεκάδων επιβατών, χωρίς κανείς να αντιδράσει.

«Αυτός θα μπορούσε να την έχει τραβήξει, να την έχει χτυπήσει και οι άλλοι απλά θα ήταν θεατές» είπε η μητέρα της 16χρονης.



Η 16χρονη γυρνούσε το μεσημέρι από το σχολείο της στην Καλλιθέα και κατευθυνόταν προς το σπίτι της. Απέναντι της κάθισε αυτός ο νεαρός, ο οποίος άρχισε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα. Από ένστικτο τον κατέγραψε με το κινητό της. Μετά από λίγο, ο νεαρός κάθισε δίπλα της. Τότε όπως λέει η ίδια στο MEGA, μιλώντας με την συγκατάθεση της μητέρας της, ξεκίνησε ο εφιάλτης.

«Με άγγιξε στα οπίσθια και κατεύθυνε μετά τα χέρια του στο δικό μου σώμα με ανώμαλο τρόπο. Την ώρα που τραβάω το χέρι και πάω να φύγω αρχίζει να με χουφτώνει και αρχίζω να φωνάζω» λέει.

«Άρχισε στρίγγλιζε το παιδί να βοηθήσει κάποιος μέσα από το τραμ, ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε μου έκανε τρομερή εντύπωση, πετάχτηκε μία κυρία κάποια στιγμή τι να κάνουμε να μας μαχαιρώσει αυτός» σχολίασε η μητέρα της

«Κατευθύνθηκα προς τον οδηγό να του πω τι συνέβη και αυτός μου είπε δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό πήρα το θάρρος και κάλεσα μόνη μου την αστυνομία»

Τελικά η αστυνομία βρήκε και συνέλαβε τον φερόμενο δράστη και η υπόθεση θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. Το 16χρονο κορίτσι μετά από αυτήν την οδυνηρή εμπειρία έχει υποστεί σοκ και πιθανόν να χρειαστεί να επισκεφτεί παιδοψυχολόγο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.