Το θέαμα κέρδισε και την κακοκαιρία στον Άλιμο




Ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών (Ε.Ν.Ο.Α) ως συνδιοργανωτής της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ) του 2ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας ευχαριστεί όλους τους αθλητές και αθλήτριες καθώς και τους προπονητές και προπονήτριες από 16 Ναυταθλητικά σωματεία που προσέφεραν μοναδικές αγωνιστικές στιγμές και ανέδειξαν το εντυπωσιακό άθλημα του Beach Spint σε ιδανικές αλλά και ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες!
Η έγκαιρη, επαγγελματική και ευέλικτη αντιμετώπιση της τεχνικής επιτροπής αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στο στήσιμο αλλά και την ολοκλήρωση του αγώνα με τον καλύτερο τρόπο.
“Ευχαριστούμε για την ευγενική παραχώρηση του χώρου τον Δήμο Αλίμου, την Ακτή του Ήλιου και το Akanthus και Νalu για την φιλοξενία” αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΝΟΑ
“Επίσης, για προσφορά των κορυφαίων κωπηλατικών σκαφών παράκτιας κωπηλασίας Filippi.
Ευχαριστούμε τους γονείς, φίλους και εθελοντές αθλητές του ΕΝΟΑ που ενίσχυσαν και πρόσφεραν την πολύτιμη βοήθεια τους με κάθε τρόπο.
Επίσης όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και εκπροσωπούν θεσμικές θέσεις όπως τον Μαυρωτά Γιώργο ως εκπρόσωπο της Κυβέρνησης και ως Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, τον εκπρόσωπο του Υφυπουργού Αθλητισμου Μοάτσο Βασίλη, Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αττικής Νάνου Δήμητρα, τον Αντιδήμαρχο Άλιμο Αλεξόπουλο Νίκο και τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου Νίκο Χρυσοβερίδη.
Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της ΕΚΟΦΝΣ για την ανάθεση, εμπιστοσύνη και την αποδοτική συνεργασία!”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.