Τεράστια νίκη Κωνσταντέλλου κατά της Εκκλησίας: Απομάκρυνε καντίνα- κουτί από τα Λιμανάκια




Mετά την αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου για διαφυγόντα κέρδη, ζητώντας αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων ευρώ που σχεδιάζει να ασκήσει η Εκκλησία, για την υπόθεση των «ακινήτων-φιλέτων» στη Βουλιαγμένη και την απάντηση του δήμου που επιμένει να τονίζει ότι η Εκκλησία της Ελλάδος, υπέστη μεγάλη ήττα, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με χορηγούμενη ανάρτηση στο Facebook, “διαφημίζει” την καθυστερημένη απομάκρυνση μίας καντίνας – κουτί, από το 1ο Λιμανάκι Βουλιαγμένης. Η υπόθεση “σέρνεται” εδώ και μήνες αλλά η απομάκρυνση έρχεται τώρα, μετά τις νέες εξελίξεις στη διαμάχη. Τυχαίο; Πάντως για τις παρανομίες σε κλαμπ που λειτουργεί σε έκταση της Εκκλησίας, ούτε κουβέντα κύριε δήμαρχε…

Δείτε την διθυραμβική ανάρτηση Κωνσταντέλλου:

“Απομακρύνθηκε από συνεργεία του Δήμου καντίνα, η οποία είχε τοποθετηθεί παράνομα στα πρανή, στο 1ο Λιμανάκι Βουλιαγμένης καθώς δεν διέθετε την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας και επιπλέον στην περιοχή δεν προβλέπεται στάσιμο εμπόριο.
Η συγκεκριμένη καντίνα που αποτελούσε εστία μόλυνσης και υποβάθμισης του φυσικού περιβάλλοντος, είχε σφραγιστεί από την Δημοτική Αστυνομία και δεν λειτούργησε ποτέ.
Οι υπηρεσίες του Δήμου παρόλο που ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη της καντίνας για την άμεση απομάκρυνσή της, δεν βρήκαν ανταπόκριση και προχώρησαν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.
Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης της καντίνας είχε μισθώσει τον συγκεκριμένο χώρο από την Εκκλησία της Ελλάδας, ενώ είχε εξασφαλίσει και μία σειρά αδειοδοτήσεων κεντρικών διοικητικών οργάνων.
Η δημοτική αρχή δεν πρόκειται να ανεχτεί οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια που υποβαθμίζει το φυσικό περιβάλλον της πόλης και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.