Συμμορία ανήλικων κοριτσιών ξυλοκόπησε 15χρονη και τον αδελφό της στον Άγιο Δημήτριο




Άγουρη συμμορία κοριτσιών επιτέθηκε σε 15χρονη σε πάρκο στον Άγιο Δημήτριο, την «έσπασε» στο ξύλο, τραβώντας την απο τα μαλλιά και χτυπώντας της το κεφάλι στο έδαφος, ενώ όταν ο ανήλικος αδερφός της, που είδε την επίθεση, προσπάθησε να τη βοηθήσει, τα «άγρια κορίτσια» κάλεσαν ενισχύσεις και ομάδα νεαρών Αλβανών, τον ξυλοκόπησε και εκείνον με αποτέλεσμα τα δυο αδέρφια να καταλήξουν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, το πρωτοφανές περιστατικό, που δείχνει ότι πλέον η κατάσταση με τα επεισόδια μεταξύ ανηλίκων έχει ξεφύγει, σημειώθηκε στις 20:30 της 28ης Οκτωβρίου στο Πάρκο Ασυρμάτου στον Άγιο Δημήτριο.

Το κορίτσι βρισκόταν εκεί και συνομιλούσε με μια συνομήλική της όταν ξαφνικά την πλησιάζει μια παρέα κοριτσιών που έδειχνε να «ψάχνεται για καυγά». Η μικρή, όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, πήγε να φύγει όμως τότε εμφανίστηκε ένα αγόρι το οποίο της όρμησε, την έφτυσε και την έσπρωξε ενώ ένα άλλο κορίτσι την έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε της χτυπάει το κεφάλι στο έδαφος.

Η μαθήτρια και πάλι επιχείρησε να φύγει, όμως τότε ήταν που δέχτηκε την μεγάλη επίθεση. Έπεσαν πάνω της πολλά άτομα – δεν μπορούσε να προσδιορίσει τον αριθμό- άρχισαν να την χτυπάνε και στο σώμα και μάλιστα ήταν τέτοια η μανία της που συνέχισαν να τη δέρνουν αλύπητα ακόμα και όταν είχε πέσει στο έδαφος.



Ο αδερφός της έτρεξε να την βοηθήσει όμως ένας από αυτούς τους ανήλικους τον έφτυσε και τον χτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Το παιδί προσπάθησε να τους ξεφύγει όμως εμφανίστηκε ένα άλλο άτομο και άρχισαν να σπρώχνουν μαζί με τις άλλες κοπέλες την αδερφή του και τον ίδιο μέχρι που μια ομάδα 15 ατόμων χίμηξε και τους χτυπούσε παντου αδιαφορώντας, προφανώς, αν θα τους έκαναν ζημιά.

Ήταν, δε, τέτοιο το θράσος τους, οπου ο ένας απ’ αυτούς διέρπαξε και ληστεία αρπάζοντας από το χέρι του αδερφου της 15χρονης ένα ρολόι αξίας 200 ευρώ.

Αφού τους εγκατέλειψαν αιμόφυρτους εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής ενώ τα δυο παιδιά μετεφέρθησαν στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού». Την επόμενη μέρα το κορίτσι μετέβη μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό της στο τμήμα ασφαλείας του Αγίου Δημητρίου όπου υπέβαλε μήνυση.

Από τις έρευνες των αρχών συνελήφθησαν πέντε άτομα τα οποία αναγνωρίστηκαν από το αγόρι και την αδερφή του, οι υπόλοιποι της άγριας παρέας αναζητούντα ενώ στις 10:30 της 29ης Οκτωβρίου συνελήφθησαν και οι γονείς των πέντε συλληφθέντων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Πηγή: protothema.gr

H μητέρα των παιδιών μιλά στο protothema.gr καιπεριγράφει τον εφιάλτη που έζησαν στα χέρια της συμμορίας των ανηλίκων. Όπως λέει, η κόρη της και ο γιος της δέχθηκαν δολοφονικά χτυπήματα.

«Τον καβγά τον ξεκίνησαν τα κορίτσια γιατί απλά ήθελαν να τσακωθούν. Είχαν όρεξη να τσακωθούν, δεν υπήρχε κάποιο προηγούμενο. Την κλώτσαγαν στο κεφάλι και στα πλευρά, την έφτυναν, την έβριζαν. Η μικρή λιποθύμησε από τα χτυπήματα και έφυγε με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο. Της έβαλαν κολάρο και είχε τραύματα σε όλο της το σώμα. Πήγε να τη βοηθήσει ο γιος μου και πιο δίπλα ήταν μια παρέα αγοριών, φίλοι των κοριτσιών που είχαν χτυπήσει την κόρη μου. Τον χτυπούσαν και αυτόν όλοι μαζί. Ο ένας από αυτούς είχε σιδερογροθιά και τον χτυπούσε με αυτή», περιγράφει η μητέρα της 15χρονης και εξηγεί πως οι δράστες είναι γνωστοί στα παιδιά της ενώ κάποιοι από αυτούς κυκλοφορούν με μαχαίρια.

«Τα παιδιά μου τους ήξεραν όλους. Άλλους από τη γειτονιά και άλλους από το σχολείο. Ο ένας από αυτούς είναι στο ίδιο σχολείο με τη μικρή και ο άλλος ήταν παλιά συμμαθητής της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βάζουν στο μάτι την κόρη μου. Κάποια από τα κορίτσια που ξεκίνησαν τον καβγά της έχουν κάνει συχνά bullying στο σχολείο.

Στην παρέα των αγοριών υπάρχουν 2-3 οι οποίοι κυκλοφορούν με μαχαίρια και σιδερογροθιές και απειλούν παιδιά στο δρόμο.

Υπάρχουν κλίκες παιδιών που είναι ανεξέλεγκτες και δημιούργουν φασαρίες. Αυτό συμβαίνει συνέχεια», λέει η ίδια και τονίζει πως οι ανήλικοι παρόλο που πήγαν να κάνουν μεγάλη ζημιά στα παιδιά της δεν ανέφεραν πουθενά το περιστατικό.

«Η κόρη μου έφυγε λιπόθυμη με ασθενοφόρο από το πάρκο και ο γιος μου παραλίγο να χάσει το μάτι του. Αλλά όταν πήγαμε στο Αστυνομικό Τμήμα κανείς από τους άλλους δεν είχε αναφέρει τίποτα.

Οι γονείς τους δεν ήξεραν τίποτα. Τα παιδιά αυτά δεν είχαν καμία συναίσθηση για το τι είχαν κάνει».

Η 15χρονη και ο αδελφός της εξετάστηκαν από ιατροδικαστή ο οποίος διέκρινε αμυχές και μελανιές σε όλο τους το σώμα. Όπως λέει η μητέρα τους, μετά τον ξυλοδαρμό τα παιδιά βρίσκονται σε σοκ και φοβούνται να βγουν έξω από το σπίτι.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Συμμορία ανήλικων κοριτσιών ξυλοκόπησε 15χρονη και τον αδελφό της στον Άγιο Δημήτριο

  • 01/11/2022 at 10:12 μμ
    Permalink

    Τι να πρωτοπώ… ότι όλοι εσείς μιλάτε χωρίς να ξέρετε τι έχει γίνει και γράφετε τα αηδιαστικά σχόλια σας με βάση τα μισά από όσα έγιναν στην πραγματικότητα με θλίβει. Ξαφνικά γίνατε όλοι γνώστες της κατάστασης Ε; Βρε δεν ντρέπεστε λέω εγώ! Γελοίοι! Το μόνο που έχετε να πείτε είναι για την καταγωγή των παιδιών; Τόση ανθρωπιά Ε; Θα έπρεπε να ανησυχείτε,πόσο μάλλον θα έπρεπε να σας ανησυχεί που μεγαλώνετε και παιδιά οι περισσότεροι με τέτοια σάπια μυαλά.Επειδη μάλλον όλοι σας έχετε τις τέλειες οικογένειες και τα τέλεια παιδιά να πάτε να ασχολείται με αυτά . Μάθετε να μην κοιτάτε μόνο το δέντρο αλλά το δάσος . Όταν έχετε κάτι καινούργιο να πείτε πέρα από το να κρίνεται τους άλλους από την καταγωγή τους και προπάντως αν γίνεται άνθρωποι ποτέ ξαναμιλαμε. Φιλιά αγαπητοί

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.