Συγκλονίζει η μητέρα του 28χρονου αρχισμηνία: «Ήταν ένας άγγελος» (VIDEO)




Αβάσταχτος είναι ο πόνος για τον θάνατο του άτυχου αρχισμηνία που «έχασε» χθες τη ζωή του στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα τη Λεωφόρο Μεσογείων. Η μητέρα του μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και προσπάθησε να δώσει κουράγιο στα άλλα της παιδιά που δεν μπορούν να πιστέψουν πως «έχασαν» τον αγαπημένο τους Ανδρέα.

Λόγια που βγαίνουν με δυσκολία από τη μητέρα του άτυχου αρχισμηνία που χθες κόπηκε το νήμα της ζωής του. Μέσα στον πόνο της πρέπει να είναι εκείνη που θα στηρίξει τα αδέρφια του Ανδρέα.

Ήταν ένα καθαρό παιδί, σπαθένιο, φιλότιμο… Ένας άγγελος… Είναι το χειρότερο για μια μάνα να χάνει το παιδί της…

Η ανάρτηση της μητέρας του 28χρονου Ανδρέα «ραγίζει» καρδιές:



«Πάψε γιέ μου.

Πάψε.

Σχίστηκε ο ουρανός σήμερα, κι αγκάλιασε το παλικάρι μας…

Άπλωσαν τα χέρια τους οι άγγελοι του Θεού και τον πήγαν δίπλα του, στα δεξιά του Θρόνου Του.

Πάψε γιε μου…. Είναι χαρούμενος τώρα ο Αντρέας μας… Αλήθεια είναι χαρούμενος».

Τα μήνυματα για τον Ανδρέα, ένα παιδί που χαμογελούσε και στήριζε την οικογένεια και τους συναδέλφους του, αμέτρητα.

«Πόσο άδικη η ζωή, μα πόσο άδικη! Καλοτάξιδος αγορίνα και στείλε εδώ κάτω στη μανούλα σου και σε όλους όσους αγάπησες και σε αγάπησαν τη βοήθεια που θα χρειαστούν για να παρηγορηθούν. Να είσαι καλά εκεί ψηλά στο φως», έγραψε φίλη του στο Facebook.

Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσογείων
Ο αρχισμηνίας «έχασε» τη ζωή του στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της γέφυρας Καλατράβα.

Ένα ΙΧ τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί στο αντίθετο ρεύμα. Τραγική ειρωνεία είναι πως το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας φαντάρος. Από τη σφοδρή σύγκρουση εκτινάχθηκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου ένα δεύτερο, διερχόμενο αμάξι τον παρέσυρε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο στρατιώτης που οδηγούσε το πρώτο αυτοκίνητο που χτύπησε τον άτυχο Ανδρέα, υποβλήθηκε σε αλκοοτέστ και σύμφωνα με πληροφόριες εντοπίστηκε ποσότητα αλκοόλ που είναι λίγο κάτω από τα επιτρεπτά όρια.  Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.