Προσευχή, ζεν & Βικτόρια Πλζεν!




Γράφει ο Κώστας Φίλιος για το Foxbet

Καλό μήνα σε όλους! Νοέμβριος που θα τα έχει όλα, από τελευταία αγωνιστική στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και φουλ δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μέχρι και Μουντιάλ. Καλά να είμαστε να γράφουμε, να ποντάρουμε και να… προσευχόμαστε να έρχονται τα αποτελέσματα. Διπλή πρόταση, σε δύο πιθανές λάθος αποδόσεις, η μία από το Τσάμπιονς Λιγκ και η άλλη από την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας.

Δείτε και τα προγνωστικα για τα over τησ ημερασ



Πλζεν – Μπαρτσελόνα: 1 (+1 Α.Η.), στο 2.55

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το ματς, η Πλζεν θα είναι σίγουρα τελευταία, η Μπαρτσελόνα 3η και θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Θεωρούμε πως για την Πλζεν, ανεξαρτήτως κινήτρου, ο αγώνας είναι πιο σημαντικός, δεν παίζεις κάθε μέρα με την «Μπάρτσα», ενώ το μπόνους νίκης (περίπου 1.000.000 ευρώ), είναι επίσης αξιοσημείωτο. Για τους Καταλανούς το ματς είναι… αγγαρεία, ο Τσάβι άφησε εκτός τον Λεβαντόβσκι, αναμένεται να ξεκουράσει παίκτες που έχουν τραβήξει… κουπί το προηγούμενο διάστημα, όπως οι Τερ Στέγκεν και Πέδρι. Επίσης, ο αρχηγός Μπουσκέτς είναι τιμωρημένος, ενώ οι ελλείψεις των στόπερ Αραούχο, Κουντέ, Κρίστενσεν και Έρικ Γκαρσία, φέρνουν πάλι βασικό τον Πικέ, με… νωπές ακόμα της μνήμες από την εμφάνισή του κόντρα στην Ίντερ, που θύμισε περισσότερο τροχονόμο, παρά στόπερ. Η πρωτοπόρος Τσεχίας, Πλζεν δεν είναι και για… πέταμα. Ακόμη κι αν δεν κάνει την έκπληξη μπορεί να ζορίσει τους «μπλαουγκράνα».

Γουέστ Μπρομ – Μπλάκπουλ: 2 (0 Α.Η.), στο 3.85

Τον Κάρλος Κορμπεράν τον είδαμε φέτος στον Ολυμπιακό, έκανε ένα πέρασμα που θα ήθελε να ξεχάσει σύντομα, ήταν πολύ… ζεν για τα δεδομένα και τις απαιτήσεις της ελληνικής ομάδας. Αυτό επιχειρεί, αφού ανέλαβε τις τύχες της Γουέστ Μπρομ, η οποία αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Η ομάδα του είναι στη χειρότερη δυνατή κατάσταση, ουραγός και προερχόμενη από 3 διαδοχικές ήττες. Το προηγούμενο ήταν το πρώτο ματς με τον Ισπανό στον πάγκο και ηττήθηκε με 2-0 εντός από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η Μπλάκπουλ είναι σε φόρμα, μετρά δύο σερί νίκες επί των Κόβεντρι και Πρέστον. Πάμε κι εδώ με το αουτσάιντερ, που δίνεται σε υπερβολική απόδοση.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.