Παλαιό Φάληρο: Τραμπούκικη επίθεση σε βάρος του κτηνιάτρου και προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Νίκου Χρυσοβερίδη




Tραμπούκικη επίθεση, μέσα στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, δέχτηκε ο κτηνίατρος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Νίκος Χρυσοβερίδης. Ο ίδιος καταγγέλλει ότι άγνωστοι δράστες τον χτύπησαν με μανία στο κεφάλι, ενώ παρευρισκόταν σε εκδήλωση για τα αδέσποτα. Ο Νίκος Χρυσοβερίδης που είναι και πρόεδρος του Κτηνιατρικού Συλλόγου Αττικής, κάνει λόγο για “σκοτεινά λόμπυ και παρακράτος”. Την επίθεση σε βάρος του καταδικάζει ο δήμος ενώ έχει κατατεθεί μήνυση στο αστυνομικό τμήμα. Η ανάρτηση του Νίκου Χρυσοβερίδη:

“Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ, πως θα κινδύνευε η ζωή μου μέσα στο ίδιο μας το δημαρχείο.
Εχθές το απόγευμα και ενώ παρευρισκόμουν σε εκδήλωση για τα αδέσποτα, εισέβαλαν τραμπούκοι και μου επιτέθηκαν απρόκλητα. Αφού απαίτησαν να αποχωρήσω από τον χώρο, με χτύπησαν με μανία στο κεφάλι. Αυτή η επίθεση είναι ειδεχθής προσβολή στο θεσμό της δημαρχίας και στον θεσμό της δημοκρατίας. Η σύλληψη των δραστών είναι επιβεβλημένη και η τιμωρία τους πρέπει να είναι παραδειγματική, για να μην καταστεί ο δήμος μας καθοδηγούμενος από σκοτεινά λόμπυ και το παρακράτος που θέλουν να εγκαταστήσουν ορισμένοι ώστε να επωφελούνται εις βάρος των πολιτών μας.
Παρακαλώ όποιον γνωρίζει κάποια πληροφορία για την ταυτότητα των δραστών, να την καταθέσει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μας, ώστε να γίνει αρωγός στην μάχη ενάντια στον φασισμό και την τρομοκρατία που επιχειρείται να εγκατασταθεί στον δήμο μας.”
Η ανακοίνωση του δήμου:

Αποτροπιασμό προκαλεί η βίαιη επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Παλαιού Φαλήρου Νίκος Χρυσοβερίδης κατά την διάρκεια της χθεσινής φιλοζωικής εκδήλωσης στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και η Δημοτική Αρχή της Πόλης καταδικάζουν απόλυτα και απερίφραστα το επεισόδιο, καθώς πρόκειται για περιστατικό απεχθές, απαράδεκτο και πρωτοφανές και απαιτούμε την άμεση απόδοση των ευθυνών και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.



Ως Δήμος Παλαιού Φαλήρου θα εξαντλήσουμε κάθε πρόσφορο μέσο ώστε να συνδράμουμε τις αρμόδιες Αρχές, υποστηρίζοντας ουσιαστικά και αποτελεσματικά τα έργο τους, καθώς οι ακραίες αυτές καταστάσεις δεν αρμόζουν και δεν χωρούν στην πόλη μας.

Στεκόμαστε στο πλευρό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζοντας την ομόθυμη καταδίκη του περιστατικού και την συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πόλης.

Η ανάρτηση του δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου:

Καταδικάζω απερίφραστα την απαράδεκτη, βίαιη επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, Νίκος Χρυσοβερίδης, στο χώρο του Δημαρχείου της πόλης μας.

Από την πρώτη στιγμή που έλαβε χώρα το περιστατικό, ζήτησα από τις αρμόδιες αρχές τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία όσων βιαιοπράγησαν κατά του Νίκου. Επιπλέον, έδωσα εντολή να ανακτηθεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του Δημαρχείου και να παραδοθεί άμεσα στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Στεκόμαστε στο πλευρό του Προέδρου του Δημοτικού μας Συμβουλίου, εκφράζοντας την ομόθυμη καταδίκη μας και δηλώνουμε σε όλους τους τόνους ότι φαινόμενα βίας δεν θα γίνουν ανεκτά. Τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές θα βρουν όλους τους Παλαιοφαληριώτες ενωμένους απέναντί τους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.