Πέθανε η φοιτήτρια που παρασύρθηκε από ΙΧ – Δωρίζουν τα όργανά της




Στη γειτονιά των αγγέλων ταξίδεψε η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε το βράδυ της Δευτέρας, καθώς σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», σκορπώντας θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μετά από μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η νεαρή κοπέλα ξεψύχησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Η οικογένειά της με δύναμη ψυχής αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της σε ασθενείς, με τη μητέρα της να συγκλονίζει στο ThessToday.gr: «Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν».

Η κηδεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν την νεαρή φοιτήτρια, η οποία έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Αύριο απολογείται ο 26χρονος και η 19χρονη συνεπιβάτιδα – Το χρονικό



Το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, ο 26χρονος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε πολύ σοβαρά την νεαρή φοιτήτρια, στο ύψος της Καμάρας, στην Εγνατία.

Δευτερόλεπτα μετά έκανε όπισθεν και τη χτύπησε δεύτερη φορά και ακολούθως εγκατέλειψε το σημείο. Ώρες μετά ξεφορτώθηκε τον αριθμό των πινακίδων κυκλοφορίας πριν τον κόμβο Ασβεστοχωρίου. Αφού παρήλθε το 48ωρο αυτόφωρο, ο ίδιος παρουσιάστηκε την Πέμπτη ενώπιον της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ταυτοχρόνως η Τροχαία από την προηγούμενη ημέρα είχε ήδη προχωρήσει στη σύλληψη της 19χρονης. Όπως έγινε γνωστό, ο αλβανικής καταγωγής οδηγός κατηγορείται -σύμφωνα με την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας- για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια. Κατηγορία η οποία αναμένεται να τροποποιηθεί, μετά τον θάνατο της νεαρής φοιτήτριας.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος της οικογένειας είχε χαρακτηρίσει ως «προκλητικότατες» τις δηλώσεις του οδηγού, που ισχυρίστηκε ότι «αν η κοπέλα περνούσε τη διάβαση δεν θα είχε συμβεί το περιστατικό». Πηγή: thesstoday.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.