Ο Νίκος Δένδιας παρέλαβε με αεροσκάφος από την Σμύρνη, τον Απόστολο Τζιτζικώστα




Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Απόστολος Τζιτζικώστας μετά την απαράδεκτη ενέργεια των τουρκικών αρχών να του απαγορεύσουν την είσοδο στη Σμύρνη όπου και είχε πάει για να συμμετάσχει ως Αντιπρόεδρος της επιτροπής των περιφερειών και Πρόεδρος της Ευρωμεσογειακής Επιτροπής ARLEM, στην Ευρωμεσογειακή Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των περιφερειαρχών.

Ο κ. Τζιτζικώστας ο οποίος είχε βρεθεί στην Τουρκία από τη Θεσσαλονίκη μέσω του πλοίου «Smyrna di Levante», επέστρεψε τελικά στην Ελλάδα με κυβερνητικό αεροσκάφος της Ελλάδας στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας προερχόμενο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το αεροσκάφος που παρέλαβε τον κ. Τζιτζικωστα και τους συνεργάτες του, προσγειώθηκε στην Ελευσίνα. Θα αναχωρήσει μετά το μεσημέρι από Αθήνα.

Δείτε την ανάρτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα:



“Λίγο πριν τη 01:00 χθες αργά το βράδυ προσγειωθήκαμε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας μαζί με τον φίλο, Υπουργό Εξωτερικών, @NikosDendias. Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Τέλος καλό, όλα καλά.”

«Αντιδράσαμε από την πρώτη στιγμή στην καταχρηστική κράτηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα και στην απαράδεκτη απαγόρευση εισόδου από τις τουρκικές Αρχές και κινητοποιηθήκαμε για την παροχή αρωγής», σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.