Νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Γλυφάδας: Eντυπωσιακές εικόνες από το πρωτότυπο και καινοτόμο «μπαλόνι»




Το νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Γλυφάδας, το πρωτότυπο και καινοτόμο «μπαλόνι», είναι σχεδόν έτοιμο.
Αυτές τις μέρες θα μπουν οι τελευταίες πινελιές (καθιστικά, πάγκοι, κ.ά.) και μέσα στο Δεκέμβριο θα αρχίσουν να το απολαμβάνουν καθημερινά μικροί και μεγάλοι!
Όπως αναφέρει ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, το 1ο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας μετατρέπεται πλέον σε ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα.
Με δύο ολοκαίνουργια γήπεδα ποδοσφαίρου, ένα κλειστό μπάσκετ και προσεχώς δύο ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ – και φυσικά με όλες τις ανέσεις και τις συνοδευτικές υποδομές που πρέπει να έχουν όλοι όσοι αθλούνται, κάθε ηλικίας.

“Μία φωτογραφία, χίλιες μπάλες μπάσκετ! Επιτρέψτε μου την παράφραση στο γνωστό λογοπαίγνιο, γιατί ο ενθουσιασμός και η χαρά μας είναι πραγματικά μεγάλη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι όχι μόνο γιατί το τελικό αποτέλεσμα με το «μπαλόνι» είναι υπέροχο αισθητικά, αλλά γιατί αποδεικνύεται λειτουργικό και ασφαλές – δοκιμάστηκε μάλιστα στις μεγάλες βροχές των τελευταίων ημερών και πέρασε με άριστα το τεστ!

Να θυμίσουμε κι αυτό: Το λεγόμενο μπαλόνι απαιτεί λιγότερο χώρο και κατασκευάζεται πιο γρήγορα, αλλά ταυτόχρονα έχει τουλάχιστον δέκα φορές μικρότερο κόστος από ένα «παραδοσιακό» κλειστό γήπεδο μπάσκετ.
Αποτελεί δηλαδή μια πολύ οικονομικότερη λύση σε σχέση με την κατασκευή ενός κλασικού κλειστού γυμναστηρίου και είναι μια επιλογή που κερδίζει διαρκώς έδαφος διεθνώς.”

Δείτε το βίντεο: Drone Views | Zisimos Zizos



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.