Η κολύμβηση δεν σταματά τον χειμώνα! Έλα στον Διάπλου της Βουλιαγμένης




Για 17η χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης διοργανώνει τον ιστορικό Χειμερινό Διάπλου. Η γιορτή που ενώνει τους ερασιτέχνες λάτρεις της φύσης και του υγρού στοιχείου με τους αθλητές της κολύμβησης, επιστρέφει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου!

Στο μοναδικό τοπίο του όρμου της Βουλιαγμένης θα στηθούν τρεις εναλλακτικές διαδρομές των 750, 1.500 και 3.000 μέτρων, όπου θα βρίσκεται η ομάδα έμπειρων ναυαγοσωστών της Lifeguard Hellas, ενώ η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν εντός νερού.

Ο Ν.Ο.Β. αποτελεί ιστορικό σωματείο και τοπόσημο της περιοχής και ο διάπλους του γνωρίζει κάθε φορά επιτυχία. Στο πλαίσιο αυτό, έχει δίπλα του πλήθος φίλων και υποστηρικτών που κάνουν το αθλητικό αυτό event ακόμα πιο ξεχωριστό.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στηρίζει έμπρακτα τον διάπλου ο οποίος διεξάγεται υπό την αιγίδα του. Μάλιστα, εκπρόσωποί του θα βρίσκονται στον Ν.Ο.Β. την μεγάλη ημέρα του αγώνα!



Την πρώτη Κυριακή του Δεκέμβρη στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Β. θα είναι ενδεικτικά και οι εταιρίες Herbalife Nutrition, Black Mile, Pretty Greens, Coca Cola 3Ε αλλά και το εστιατόριο Vincenzo και ο φούρνος Αρτόπολις με εξαιρετικά προϊόντα, εδέσματα αλλά και δώρα για τους αθλητές!

Ο αυθεντικός διάπλους της Βουλιαγμένης ξεχωρίζει καθώς είναι ο πρώτος που διοργανώθηκε στην περιοχή, αλλά κυρίως για τον αμιγώς αθλητικό σκοπό του! Την συνολική επιμέλεια του αγώνα έχει ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης που αποτελεί μη κερδοσκοπικό σωματείο, με πρωταρχικό σκοπό την προαγωγή του υγρού στίβου στα παιδιά και την στήριξη των ομάδων και των αθλητών για να είναι παρούσα η χώρα μας στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις!

Μάθε περισσότερα και έλα στην παρέα μας κάνοντας εγγραφή μέσω του link που ακολουθεί!

https://www.esportevents.gr/index.php/xeimerinos-diaplous-n-o-v

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.