Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο με πρωταγωνιστές ανήλικους




Συνελήφθη, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (21 Νοεμβρίου) στο Παλαιό Φάληρο, ένας 16χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), για κλοπή, απείθεια και παράβαση του νόμου περί αποδεικτικής ισχύος των ταυτοτήτων.
Οι αστυνομικοί κρίνοντας ύποπτο αυτοκίνητο, που κινούταν στο Παλαιό Φάληρο, με δύο επιβαίνοντες, τους κάλεσαν σε έλεγχο. Στη θέα των αστυνομικών οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν, ενώ οι αστυνομικοί τους ακολουθούσαν και τους καλούσαν διαρκώς να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο.
Στο ρέμα της Πικροδάφνης, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στα κιγκλιδώματα. Οδηγός και συνοδηγός τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια. Έπειτα από συνεχείς αναζητήσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον οδηγό, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε, αποδείχθηκε ότι το όχημα είχε κλαπεί την προηγούμενη ημέρα από την περιοχή της Βάρκιζας. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ανήλικο δράστη, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε αντικείμενο που είχε αφαιρεθεί από το κλεμμένο αυτοκίνητο.
Σε βάρος του συλληφθέντα ανήλικου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του δεύτερου, επίσης ανήλικου δράστη, συνεχίζεται.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.