Εντοπίστηκε ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο με τραυματίες μάνα και παιδί στον Κηφισό




Το τροχαίο είχε γίνει στις 12.09.2022, στις 15:50΄, επί της Λ. Κηφισού (ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά), στο ύψος της οδού Π.Ράλλη (αερογέφυρα), περιοχής Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας διαπερνώντας τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν η οδηγός του, καθώς και ανήλικο παιδί της το οποίο επέβαινε στο όχημα.

Η Τροχαία αναζητούσε ένα αυτοκίνητο, λευκού χρώματος, τύπου σεντάν και παλαιότητας πέραν της δεκαετίας, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Μετά από επισταμένες έρευνες του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Πειραιά με την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού και στοιχείων από βάσεις δεδομένων, εντοπίστηκε, πρωινές ώρες της 20-11-2022, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με τα ίδια χαρακτηριστικά, το οποίο έφερε εμφανή σημεία πρόσφατης επισκευής.

Μετά τη διενέργεια πλήρους τροχονομικού ελέγχου και διασταύρωσης των στοιχείων ταυτότητας του οδηγού και ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο οδηγός κλήθηκε και μετέβη στην έδρα του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Πειραιά, όπου αφού εξετάστηκε περαιτέρω, παραδέχτηκε την εμπλοκή του στο εν λόγω τροχαίο ατύχημα.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.