Γυναίκα αδειάζει σαν ακρίδα μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο (VIDEO)




Βίντεο ντουκουμέντο από τη δράση μίας γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο φέρνει στο φως το MEGA.

Η γυναίκα, φαίνεται πως μπαίνει στα μίνι μάρκετ και έχοντας δύο τσάντες πάνω της, αρχίζει να αφαιρεί προϊόντα από τα ράφια. Ουσιαστικά λεηλατεί το κατάστημα και βγαίνει έξω κάθε φορά με εμπόρευμα αξίας άνω των 150 ευρώ.

Μάλιστα στο μίνι μάρκετ που την έχει «πιάσει» το καταγραφικό, το έχει ληστέψει δύο φορές. Την τελευταία φορά που βγήκε από το κατάστημα άδειασε το εμπόρευμα άμεσα, και επέστρεψε στο μίνι μάρκετ.

Από το ταμείο περνάει πάντοτε με λίγα πράγματα και τα υπόλοιπα τα βάζει στις τσάντες που φέρει πάνω της. Οι ιδιοκτήτες έχουν μοιράσει την φωτογραφία της γυναίκας έτσι ώστε να αναγνωρίζεται όταν μπαίνει σε κάποιο κατάστημα, προκειμένου να αποφευχθεί μία νέα κλοπή.



Ο κ. Λεωνίδας, που είναι ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την δράση της γυναίκας.

«Το απόγευμα της Κυριακής, ανεβαίνοντας στο μαγαζί είδα να λείπουν κάποια προϊόντα, ρώτησα τη σύζυγό μου εάν έχουν πωληθεί τα προϊόντα και μου απάντησε πως δεν έχουν πωληθεί. Ανέτρεξα στο βίντεο και είδα ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε κλέψει όχι μόνο από το σημείο με τις κονσέρβες, αλλά και όλο το κατάστημα. Μάλιστα ανατρέξαμε και σε προηγουμένη ημερομηνία και είδαμε ότι το έχει ξανακάνει. Δεν είναι πελάτισσά μας έχει έρθει απλώς 2 φορές», είπε αρχικά.

«Πήρε λάδια, κονσέρβες, καφέδες και μέλι. Τα βάζει στο σακ βουαγιάζ της. Δεν μπορούμε να κάνουμε έλεγχο στις τσάντες, προφανώς μπαίνοντας είχε φουσκώσει τις τσάντες της και βγαίνοντας δεν μας έκανε εντύπωση. Αν δείτε, είναι μεγάλο το βάρος που παίρνει και η συγκεκριμένη, που είναι πάνω από 55-57 ετών κυκλοφορεί με απίστευτη άνεση με αυτό το βάρος στην πλάτη», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Τις 2 φορές πήρε 2 αναψυκτικά και ένα πακέτο πατατάκια, ενώ τη δεύτερη πήρε ένα συσκευασμένο τρόφιμο. Είμαστε 2 άτομα το απόγευμα δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Έχουμε τη φωτογραφία της, έχει έρθει και η αστυνομία και έχει πάρει υλικό», κατέληξε ο κ. Λεωνίδας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.