Βύρωνας: «Έφυγε» από την ζωή ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ




«Έφυγε» χθες τα ξημερώματα, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο εκδότης της εφημερίδας «Δήμος και Πολιτεία», Σωτήρης Παπαμιχαήλ.

Ο Σωτήρης γεννήθηκε το 1956 στην Άρτα, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια. Το 1968 ήρθε στον Βύρωνα. Σπούδασε οικονομικά, κοινωνιολογία και παιδαγωγικά.

Εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος το 2014 με την «Στάση Βύρωνα» και στην πορεία ανεξαρτητοποιήθηκε. Στις εκλογές του 2019, ήταν υποψήφιος με την «Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα».

Ήταν επίσης πρωτεργάτης και μέλος της εφημερίδας «Διαδρομές».



Η αγάπη του για την πόλη μας, το πάθος και οι αγώνες του να την δει να γίνεται μια πόλη που αξίζει στους κατοίκους της, εκφράζεται στο τελευταίο άρθρο του «Ο δικός μου Βύρωνας».

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη στις 12:30 στο Κοιμητήριο του Βύρωνα. Η συντακτική ομάδα του Βύρωνας.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Η ανάρτηση της οικογένειας

“Θα αποχαιρετήσουμε τον αγαπημένο μας πατέρα και σύζυγο την Τετάρτη στις 12.30 στο κοιμητήριο του Βύρωνα. Ο ίδιος ήθελε να παρευρεθεί όποιος το ”νιώθει” επομένως το ”κάλεσμα” είναι ανοιχτό. Θα θέλαμε να σας προτείνουμε αντί στεφάνων, όσοι επιθυμείτε, να δωρίσετε τα χρήματα σε κάποιον κοινωφελή σκοπό-οργανισμό της γειτονιάς μας.

Ευχόμαστε υγεία και αγάπη σε όλους σας, από εμάς αλλά και από τον Σωτήρη μας και σας ευχαριστούμε ειλικρινά για τις ευχές και τα μηνύματά σας.

Τέλος να σας ενημερώσουμε πως δεν σκοπεύουμε να διαβάσουμε τα μηνύματα στο προφίλ του, αλλά αν αυτό σας ”βοηθά” γράψτε του ελεύθερα…ποιός ξέρει, μπορεί να τα διαβάζει και να σας ”τρολάρει” με αγάπη και καυστικό, όπως συνήθιζε, χιούμορ ακόμα και τώρα!” Κωστής και Κάτια

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.