Άλιμος: Η Αφροδίτη Μπιτσάκου έγραψε το όνομά της στην ιστορία σε ηλικία μόλις 11 χρονών




Ένα ιστορικό ρεκόρ σημειώθηκε το Σάββατο (29/10) στην εντός έδρας νίκη του Αλίμου επί της Λάρισας για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Η Αφροδίτη Μπιτσάκου στο 1:12 πριν από το τέλος του αγώνα, πέτυχε το παρθενικό της γκολ στην Α1 κατηγορία σε ηλικία 11 ετών και εννέα μηνών και έγινε η νεαρότερη σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Γεννημένη στις 24 Ιανουαρίου του 2011, η κόρη του Δημήτρη Μπιτσάκου και της Βούλας Μανέτα αγωνίζεται με το σκουφάκι της ομάδας του Αλίμου όχι μόνο στην Α1 κατηγορία γυναικών, αλλά και σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα, κάτι το οποίο αποτελεί ένα φαινόμενο στον χώρο της υδατοσφαίρισης.

«Το Σάββατο, ο Βαγγέλης Πάτερος την πέρασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΝΟ Λάρισας και αναμφίβολα, για όλους όσοι την παρακολουθούμε αυτά τα χρόνια, δεν βλέπαμε στο νερό ένα παιδί έντεκα χρόνων, αλλά μια αθλήτρια η οποία θα μας απασχολήσει ευχάριστα τα επόμενα με τα επιτεύγματά της» αναφέρεται σχετικά από τον νεοφώτιστο σύλλογο του Αλίμου που μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.