Άγιος Δημήτριος: Στα 4.600 ευρώ έχει ανέλθει το ποσό της επικήρυξης για τον δολοφόνο του Ζαχαρούλη




Σε 4.600 ευρώ έχει ανέλθει το ποσό για την επικήρυξη του δράστη που κρέμασε τον Ζαχαρούλη, ένα γατάκι τριών μηνών, στον Άγιο Δημήτριο. Τα χρήματα αυτά έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα, από αλληλέγγυους φιλόζωους και σωματεία.

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου έχει καταθέση μήνυση κατά αγνώστων για την φρικτή δολοφονία του Ζαχαρούλη. “Δυστυχώς η πληροφορία που περιμέναμε για τα στοιχεία του δράστη, δεν ήρθε. Το κακούργημα της θανάτωσης ζώου όμως παραγράφεται μετά από 15 έτη” αναφέρουν τα μέλη του αναγνωρισμένου φιλοζωικού σωματείου SCARS – Second Chance Animal Rescue Society, Greece, που δραστηριοποιείται στα νότια προάστια.

“Εμείς θα περιμένουμε αυτή την πληροφορία για όσο χρόνο χρειαστεί, γιατί δεν ξεχνάμε ότι ανάμεσα μας ζει ο δολοφόνος μιας αθώας ψυχής. Θέλησε με το έγκλημά του να δείξει σε όλους με πανηγυρικό μάλιστα τρόπο τα δολοφονικά του ένστικτα προς ένα άκακο πλάσμα. Πόσοι είδαν άραγε το άψυχο κορμάκι του κρεμασμένο; Πόσοι γνωρίζουν και δε μιλούν;

Το ποσό για την επικήρυξη του δράστη, που έχει συγκεντρωθεί μέχρι τώρα από αλληλέγγυους φιλόζωους και σωματεία έχει ανέλθει στο ποσό των 4.600€ μαζί με τη δική μας αρχική αμοιβή των 300€.



Τα τηλ. που μπορεις να μιλήσεις ειναι το 100, ο Δήμος στο 697770300 και εμείς στο 6974878527

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ ΛΙΓΟ!

Άγιος Δημήτριος Αττικής, περιοχή Μεσονήσι, οδός Τρεμπεσίνας.

Κοίταξε αυτό το πλάσμα στα μάτια και πες μας τί είδους άνθρωπος μπορεί να είναι αυτός που το οδήγησε στην κρεμάλα και το θάνατο….

Το γατάκι είχε χαθεί από την ελεγχόμενη αποικία που το φρόντιζαν οι εθελοντές του Προστατεύω & Φροντίζω – Δίκτυο Ζωόφιλων Αγ. Δημητρίου, και τελικά βρέθηκε η σωρός του να κρέμεται από αυτοσχέδια κατασκευή κάποιου με αχαλίνωτη φαντασία σε ο,τι αφορά το βασανισμό και το θάνατο….

Κρεμάλα….

Αλήθεια τι είδους άνθρωπος είναι αυτός που το έκανε;

Τι είδους κόσμος είναι αυτός που μοιραζόμαστε με τέτοια καρκινωματα;

Ακόμη και ο καρκίνος υποκλίνεται αδύναμος μπροστά τους…

Αυτός είναι ο κόσμος που θέλεις για τον εαυτό σου και για τα παιδιά σου;

Θέλεις να περπατάς στους ίδιους δρόμους με ανθρώπους τέτοιους που κυκλοφορούν το ίδιο ελεύθεροι με σένα;

Δεν μπορεί να μην είδε κάποιος κάτι….

Δεν μπορεί να υπερισχύσει ο φόβος να μιλήσει αυτός ο κάποιος, γιατί ο φόβος που θα ακολουθήσει με τους υπεύθυνους ελεύθερους θα γίνει πολύ μεγαλύτερος με αυτά που θα ακολουθήσουν….

Το να σου πούμε ότι πολύ εύκολα θα μπορούσε να αφαιρέσει την ζωή από έναν άνθρωπο (που είναι αυτονόητο και ψυχιατρικά αποδεδειγμένο), αυτό λοιπόν, μπορεί να πυροδοτησει το φόβο σου και να σε κινητοποιησει…

Όμως ΜΗΝ περιμένεις μήπως συμβεί, γιατί ΘΑ συμβεί, ίσως και δίπλα σου ή ακόμα πιο κοντά…

Μίλα, μίλα τώρα έστω και ανώνυμα στο 100, στον Δήμο Αγ. Δημητριου στο τηλ. 6977700300 ή σε εμάς στο τηλ. 6974878527

Και αν η αμοιβή αποτελεί κίνητρο τότε διάβασε και την τελευταία σειρά….Θα δοθεί αμοιβή 300€ απο το σωματείο μας σε οποιον μας δώσει πληροφορίες για τα στοιχεία του δράστη….ΜΙΛΑ! ΑΠΛΑ ΜΙΛΑ!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.