Σε ένα θαύμα ελπίζουν για το 5χρονο αγοράκι: “Δεν ήμουν μεθυσμένος” λέει ο πατέρας (VIDEO)




Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της οικογένειας στον Κολωνό το βράδυ τη Κυριακής. «Θα σωθεί μόνο με ένα θαύμα», δήλωσε η θεία του.

«Eίναι σε κρίσιμη κατάσταση, χάλια. Μόνο ένα θαύμα μπορεί να το συνεφέρει. Δεν μας δίνουν ελπίδες, δεν λειτουργεί εγκεφαλικά, δεν λειτουργούν οι πνεύμονες. Δεν μας δίνουν ελπίδες μόνο ένα θαύμα… Προσευχηθείτε για το παιδί» ανέφερε η θεία στην εκπομπή «Tlive».

«Ο αδερφός μου, μου είπε ότι είχε ξαπλώσει στην κρεβατοκάμαρα και άκουσε φωνές και βγήκε από το δωμάτιο και είδε τις φωτιές. Ο μικρός που είναι στο Παίδων για καλή του τύχη εγκλωβίστηκε στο μπαλκόνι. Μου είπε “αδερφή προσπάθησα να το σώσω ήρθε η πυροσβεστική και μας απεγκλώβισε”» σημείωσε η ίδια.

Η μητέρα του μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» ανέφερε «Μας είπαν οι γιατροί ότι μόνο ένα θαύμα μπορεί να τον συνεφέρει για να λειτουργήσει ο εγκέφαλος του. Δεν έχει εγκαύματα» και περιέγραψε όσα συνέβησαν λίγο πριν από τις τραγικές στιγμές: «Ο σύζυγος μου ήταν πολύ κουρασμένος. Έκατσε να φάει και μετά να ξεκουραστεί. Δεν ισχύει ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Δεν μπορεί να πιει γιατί παίρνει φάρμακα».



Η ίδια είχε βγει για να πάρει φαγητό: “Δεν έκανα ούτε πέντε λεπτά για να γυρίσω. Άρχισα να τρέχω και να ανεβαίνω τις σκάλες. Μαζί με τον γείτονα μας, ξεκλείδωσα την πόρτα και δεν άνοιγε, την κλώτσησα και την έσπασα… Δεν μπόρεσα να τον βγάλω (σ.σ. τον 5χρονο)”, είπε η μητέρα του 5χρονου και ξέσπασε σε κλάματα.

Από την πλευρά του, ο πατέρας των παιδιών, στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή της φωτιάς, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήμουν κουρασμένος και κοιμόμουν… Δεν κατάλαβα τι συνέβη. Δεν ξέρω πώς ξέσπασε η φωτιά… Ίσως από το χριστουγεννιάτικο δέντρο…Λένε ψέματα ότι ήμουν μεθυσμένος…».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.