Παλαιό Φάληρο: Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο βιαστής με το τατουάζ




Χάρη στις συνεχείς τηλεφωνικές επαφές του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Aλβανό ομόλογό του Μπλέντι Τσούτσι και τις φιλικές σχέσεις που διατηρούν οι δύο υπουργοί,  ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου παραδόθηκε, σήμερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ελληνική Αστυνομία και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει διακρατική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας για έκδοση συλληφθέντων , όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάκης Θεοδωρικάκος χθες, Δευτέρα (31/10) συνομίλησε για την υπόθεση τρεις φορές με τον Αλβανό ομόλογό του ζητώντας να ενταθούν οι διαδικασίες για τον εντοπισμό και την παράδοση του 45χρονου στις ελληνικές αρχές.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αλβανικές αρχές εντόπισαν τον 45χρονο από το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου και αφού τον συνέλαβαν, στις 2 τα ξημερώματα σήμερα Τρίτη (1/11) τον παρέδωσαν στους άνδρες της ΕΛΑΣ.
Τη σύλληψη και παράδοση του φερόμενου ως βιαστή ανακοίνωσε ο ίδιος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στα social media:  

«Καλό μήνα. Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος ήταν μόνος του σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στον Αυλώνα και ήταν εφοδιασμένος με τσίπουρα, ουίσκι και κονσέρβες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.