Παλαιό Φάληρο: Εθελοντές έσωσαν γατούλη που έπεσε σε λάκκο με ασβέστη
Aίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός γατούλη που έπεσε μέσα σε λάκκο με ασβέστη σε οικοδομή, στο Παλαιό Φάληρο και κινδύνεψε να χάσει τυφλωθεί. Για μία ακόμη φορά οι εθελοντές της Alma Libre – Hellenic Animal Rescue τον μετέφεραν τον εσπευσμένα Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά και τον έσωσαν:

Η Έλευση του Δία
Λουσμένος στον ασβέστη είχε εντοπιστεί στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και οι εθελοντές μας Elen Konte και Kostas Garef έσπευσαν να βοηθήσουν καθως ο φοβισμένος γατούλης χανόταν τρομαγμένος για μερες στους δρομους και στις πιλοτές της επιμαχης γειτονιας.
Μετά από εναγώνια και συντονισμένη προσπάθεια πιάσαμε με ασφάλεια τον ταλαίπωρο γατουλη και μεταφερθηκε εσπευσμένα σε κρίσιμη κατάσταση στο Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά όπου παρέμεινε αρκετες ημερες για νοσηλεια και έλαβε όλη την απαραίτητη φροντίδα και θεραπεια καθως έφερε εγκαύματα και κινδύνευε να χάσει και την όραση του.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Μετά το πέρας της νοσηλειας του φιλοξενήθηκε για άλλες λίγες μέρες μεταμορφωμένος πια σε ένα άλλο γατο, εχοντας κερδίσει πίσω τη ζωή και τη μεγαλοπρέπεια του.
Με συγκίνηση μεγάλη είχαμε γίνει μαρτυρες ενος ακόμη θαυματος.
Ο ατίθασος Διας εχοντας ανακάμψει εντελως, επανενταχθηκε στην αποικια του πλέον υγιής.
Ευχαριστούμε ολους όσους συνεδραμαν για το θαύμα αυτό, τους περιοικους που νοιάστηκαν και αναζητούσαν το γατουλη για να τον βοηθήσουν, τη φιλοζωική παλαιού Φαλήρου που μας ενημέρωσαν και κινητοποιήθηκαν στην ανάγκη, την κλινικη του Πειραιά για τη μάχη που έδωσαν για εκείνον, καθως και τον άνθρωπο της οικοδομης που αμεσως όχι μόνο κάλυψε τον ασβέστη όπως έπρεπε αλλά συνεδραμε στη συνέχεια και στην κάλυψη της νοσηλειας του Δια.


Όσο για εμας, η εικόνα του μετά τον αγώνα του αυτό, δικαιώνει όλη την κούραση, το τρέξιμο και το μόχθο μας.
Η έλευση του Δια, ήταν η έλευση ακόμη μιας ελπιδας που δεν έσβησε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.