Ο Δήμος Γλυφάδας εκπαιδεύει: Δωρεάν σεμινάριο τοποθέτησης αντιολισθητικών αλυσίδων
Θέλετε να μάθετε πώς να τοποθετείτε τις αντιολισθητικές αλυσίδες, ποιες ταιριάζουν στο αυτοκίνητο που έχετε και πώς να οδηγείτε με ασφάλεια στο χιόνι; Έχουμε τους ειδικούς: Ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου (12:00-17:00), στο χώρο στάθμευσης έναντι του Δημαρχείου (Άλσους 15), ειδική εκδήλωση εκμάθησης. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναλυτική ενημέρωση από τον Δήμο Γλυφάδας σχετικά με την διαδικασία της εκδήλωσης.

Ημερομηνία: 4 Δεκεμβρίου 2022 (ΚΥΡΙΑΚΗ) και ώρα από 12:00 το μεσημέρι έως και 17:00 Τοποθεσία Δράσης: Πάρκινγκ έναντι Δημαρχείου Γλυφάδας (Άλσους 15)

Δείτε τι αναφέρει για τη δράση, ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου:


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
“Ο χειμώνας έφτασε – ελάτε μαζί να ετοιμαστούμε για τα χιόνια! Να είμαστε ειλικρινείς:
Πόσοι πραγματικά γνωρίζουμε πως να τοποθετούμε γρήγορα και με ασφάλεια τις αντιολισθητικές αλυσίδες στο αυτοκίνητό μας, όταν μάλιστα είμαστε έξω, στο κρύο και στο χιόνι;
Πόσοι γνωρίζουμε ποιες ακριβώς αλυσίδες ταιριάζουν στο αυτοκίνητο που οδηγούμε;
Οι απαντήσεις έρχονται, από τους πλέον ειδικούς, αυτή την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου (από τις 12:00 μέχρι και τις 17:00), στο χώρο στάθμευσης έναντι του Δημαρχείου Γλυφάδας (Άλσους 15).
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν, απλά πρέπει να συμπληρώσετε στην ηλεκτρονική φόρμα την σχετική εγγραφή !
Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στην διαδικτυακή μας πλατφόρμα και άμεσα θα λάβετε μήνυμα με τις λεπτομέρειες.
Ευχαριστούμε το αρμόδιο υπουργείο και τον υφυπουργό μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο για την αιγίδα της εκδήλωσης και για τη συνεργασία.
Η πρώτη πανελλήνια δράση επιμόρφωσης οδηγών για τοποθέτηση αντιολισθητικών αλυσίδων και ασφαλή οδηγική συμπεριφορά στο χιόνι, πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, τη σχολή οδηγών «Ζήκος Αθανάσιος» και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης.
Ευχαριστούμε επίσης για τον συντονισμό την υπεύθυνη της δημοτικής μας αρχής Νατάσα Αργυροπούλου και τον εξαίρετο εργαζόμενό μας Τάσο Καραβά. Σας περιμένουμε!”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.