Ξέσπασμα Κούγια: Συμπαρουσιαστές των εκπομπών Παπαδόπουλος και Λέων – Πήραν 10.000 ευρώ από την Ρούλα Πισπιρίγκου
Νέα πυρά από τον Αλέξη Κούγια, δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Φλαμή στον Σκάι Πάτρας. Ο γνωστός δικηγόρος τα βάζει με δημοσιογράφους αλλά και πρώην συνήγορούς της 34χρονης, που κατηγορείται για τον θάνατο των 3 κοριτσιών της.

Δηλώνει ότι της πήραν 10.000 ευρώ για τεχνικούς συμβούλους που δεν βρήκαν, ενώ χαρακτήρισε τον Όθωνα Παπαδόπουλο… συμπαρουσιαστή εκπομπών, και λέει ότι “οι 4 ένορκοι είναι βέβαιο ότι θα αθωώσουν αυτή τη γυναίκα”.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
“Παπαδόπουλος και Λέων ήταν συμπαρουσιαστές των εκπομπών”
Ο γνωστός ποινικολόγος καταφέρεται κατά του προηγούμενου δικηγόρου της, του Όθωνα Παπαδόπουλου.

“Η κυρία κατηγορουμένη δεν άσκησε ποτέ υπεράσπιση δια των δικηγόρων της. Και τα λέω αυτά για τον κ. Οθωνα Παπαδόπουλο που λέει ότι θα με μηνύσει. Ρωτάω ευθέως τον κ. Παπαδόπουλο: Τι έκανε για την υπεράσπιση της κατηγορουμένης; Δεν αντελήφθη ότι η όλη διαδικασία ήταν άκυρη και παράνομη και σε αυτήν στήθηκε ένα τηλεοπτικό σόου; Δεν κατάλαβε ότι τόσοι ιατροδικαστές έκριναν ότι όλοι οι θάνατοι ήταν φυσιολογικοί από παθολογικά αίτια; Τι έκανε ο κ. Παπαδόπουλος; Οταν εμφανίστηκε αυτός ο ανεκδιήγητος ο κ. Λέων που δεν έχει κάνει ούτε μία νεκροψία στην ζωή του. Και μαζί με τον Παπαδόπουλο εμφανίζονταν μόνο στα κανάλια για να κάνουν σώου. Παπαδόπουλος και Λέων ήταν συμπαρουσιαστές των εκπομπών αυτών”.

Παράλληλα, ανέφερε ότι “βολεύει την κυβέρνηση να ασχολούμαστε με αυτό και βόλευε και τον υπουργό Δικαιοσύνης που διέταξε έρυενα σε βάρος της κυρίας Αγγελικής Τσιόλα. Η οποία πήρε στις πρόσφατες εκλογές 19 ψήφους από τους 26. Η δήθεν πειθαρχικά διωκόμενη”.

Στην συνέχεια, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι “η οικογένεια Πισπιρίγκου μας είπε ότι ο Γιώργος Σόμπολος πήγε σπίτι τους και τους υποσχέθηκαν δικηγόρους. Και έτσι μπήκαν οι Λύτρας και Ιωάννου. Μάλιστα έλεγαν η Κουτσελίνη και ο Κουσουλός ότι “από μας ξεκίνησε η έρευνα”. Και έστειλαν τον Σόμπολο στο σπίτι να τους βρει δικηγόρους. Το είπε ξεκάθαρα η Πισπιρίγκου. Οτι εκείνοι από την εκπομπή πρότειναν δικηγόρο. Τα έχω γραπτώς όλα αυτά. Αυτές δεν είναι εκπομπές είναι… δικηγορικά γραφεία!

Αποσιώπησαν το γεγονός ότι η ίδια η Πισπιρίγκου και ο άνδρας της είχαν κάνει μήνυση μετά τον θάνατο της Μαλένας για ανθρωποκτονία. Δηλαδή σκότωσε το παιδί της και έκανε μήνυση για να διερευνηθεί υπόθεση ανθρωποκτονίας;”

“Έδωσαν 10.000 ευρώ για τεχνικό σύμβουλο”
Ο κ. Κούγιας αναφέρει ότι “η οικογένεια είναι έξαλλη και θα υποβάλλει μήνυση για απιστία. Εδωσαν σε δικηγόρο 10.000 ευρώ για να βρει και να πληρώσει τεχνικό σύμβουλο. Μα δεν είδαν ότι δεν υπήρχε καν πραγματογνωμοσύνη; Αλλά υπήρχε μία έκθεση ιδεών που υπέγραψαν οι Καρακούκης και Καλόγρηας. Επρεπε να ορκιστούν πραγματογνωμονες. Και έπρεπε να πουν οι δικηγόροι ότι είναι παράνομη η διαδικασία και έπρεπε να ορκιστούν ιατροδικαστές πραγνατογνώμονες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αθωωθεί αυτή η γυναίκα από τους 4 ενόρκους στο Μεικτό Ορκωτό”.

Ο κ. Κούγιας έριξε τα βέλη του και κατά των τηλεοπτικών εκπομπών. “Τολμούν μετά από όλα αυτά και απειλούν εμένα; Οι τηλεοπτικές εκπομπές; Θα τους λιώσω” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε: “Τρεις θάνατοι παιδιών. Το ένα παιδί είχε προβλήματα, το άλλο καρδιά και το τρίτο είχε μείνει ανάπηρο, κατ’ εμένα από λάθος γιατρών. Ολα αυτά πιστοποιημένα από ιατροδικαστές. Ε πως σκότωσε η Πισπιρίγκου; Είναι ντροπή για την κοινωνία να έχουν φύγει οι γονείς και η αδελφή της γυναίκας και να ζουν σε χωριά για να βγάζουν κάποιοι εκατομμύρια από εκπομπές. Πηγή: thetoc.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.