Κυριακή 27 Νοεμβρίου: 2ος ποδηλατικός γύρος στον Άγιο Δημήτριο

Κυριακάτικη ποδηλατάδα διοργανώνει ο Δήμος Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 10:30 το πρωί.


Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί από την πλατεία Ηρώων (Ι.Κ.Α.) ενώ η ποδηλατοπορεία θα ακολουθήσει διαδρομή προς το Βοτανικό Κήπο όπου θα πραγματοποιηθεί ολιγόλεπτη στάση με συνέχεια προς το Πάρκο Ασυρμάτου (ολιγόλεπτη στάση) και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης όπου θα είναι και ο τερματισμός.
Με την ολοκλήρωση της διαδρομής, πέντε τυχεροί/ές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα έξυπνο ρολόι χειρός.

📍 Διαδρομή: ➡️ Μνημείο Ηρώων (Ι.Κ.Α.) ➡️ Οδός Καλλιθέας ➡️ Γ. Καφαντάρη ➡️ Όθωνος (Βοτανικός Κήπος) ➡️ Αγωνιστών Πολυτεχνείου Πάρκο Ασυρμάτου.
🔴 Επιστροφή: ➡️Οδός Ασυρμάτου ➡️Γενναδίου ➡️25ης Μαρτίου ➡️Τερψιχόρης ➡️Ανδρέα Παπανδρέου (μνημείο Ηρώων τερματισμός) 🔴
Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου μας, σε συνεργασία με την Τροχαία Ελληνικού και Καλλιθέας, θα φροντίσουν για την ασφαλή μετακίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια του ποδηλατικού γύρου, αλλά και γενικότερα της δράσης
Και η 2η αυτή δράση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ποδηλαττικής Κοινότητας, της Ανεξάρτητης Ποδηλατικής Κίνησης «εν κινήσει» και του Σώματος Προσκόπων Αγίου ΔημητρίουΔιαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.