Καρέ καρέ η ληστεία σε περίπτερο στον Άλιμο – Πως συνέλαβαν τους δύο ληστές (VIDEO)




Bίντεο από τη ληστεία που έγινε μέρα μεσημέρι σε περίπτερο, στον Άλιμο και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Ιωνίας, στο Άνω Καλαμάκι, δημοσιεύει το iefimerida.gr. Η ληστεία έγινε την περασμένη Δευτέρα και όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο ληστής απέσπασε περίπου 650 ευρώ και πήρε μάλιστα και τσιγάρα.

Την επόμενη μέρα (Τετάρτη 8 Νοεμβρίου), πάλι το μεσημέρι, ο 38χρονος ληστής διέπραξε διαδοχικές ληστείες σε δύο περίπτερα στην περιοχή της Ηλιούπολης σε σύντομο χρονικό διάστημα, διαφεύγοντας με μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του.

Μετά από αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να κινείται με την μοτοσυκλέτα στην Αργυρούπολη, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ληστειών και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα και αποδόθηκε στην παθούσα υπάλληλο περιπτέρου. Επίσης, κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των ληστειών.



Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, εξιχνιάστηκαν επιπλέον 2 περιπτώσεις ληστειών σε περίπτερα στον Άλιμο και την Ηλιούπολη.

Ο συλληφθείς έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί ενδοοικογενειακής βίας.

Την Πέμπτη αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, συνέλαβαν και τον συνεργό του, 38 χρονών και αυτός που διέπραττε συστηματικά ληστείες σε περίπτερα στα νότια προάστια της Αττικής.

Για τη σύλληψή του συστάθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών ενώ στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και προανακριτικών δεδομένων, προέκυψε η εμπλοκή του σε πέντε (5) περιπτώσεις ληστειών.

Ως προς τον τρόπο δράσης του, προσέγγιζε περίπτερα, στα οποία -στην πλειοψηφία των περιπτώσεων- εργάζονταν γυναίκες και με την απειλή μαχαιριού ή την απειλή βίας, τις εξανάγκαζε να του παραδώσουν χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φωτοβολίδες, 4 μαχαίρια, 4 κουτιά με ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 585 ευρώ καθώς και ρουχισμός που χρησιμοποιούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, για ληστείες κατ΄εξακολούθηση, παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα, τα ναρκωτικά, καθώς και για φωτοβολίδες και βεγγαλικά, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.