Κανείς μόνος στο κρύο στον Άλιμο: Θα κρεμάσουν μπουφάν και πανωφόρια στο 2ο Λύκειο για όσους έχουν ανάγκη
Με μπουφάν, πανωφόρια και ζακέτες ετοιμάζεται να «ντυθεί » η είσοδος του 2ου Λυκείου Αλίμου. Όχι για διακοσμητικούς λόγους αλλά στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης «Κανείς μόνος στο κρύο!» που διοργανώνει ο Σύλλογος Γ&Κ 2ου ΓΕΛ με τη συμμετοχή του Συλλόγου Γ&Κ του 4ου ΓΥΜ και υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου.

Στόχος της όλης προσπάθειας, που γίνεται για πρώτη φορά, είναι να ντυθούν και να ζεσταθούν άνθρωποι όλων των ηλικιών που έχουν πραγματικά ανάγκη και αδυνατούν να αγοράσουν ένα μπουφάν ή μια ζακέτα για τους ίδιους και τις οικογένειές τους προκειμένου να περάσουν τους κρύους χειμωνιάτικους μήνες.Για αυτό λοιπόν από 14 /11 έως 20/11 οι μαθητές και ο σύλλογος Γ&Κ του σχολείου θα συλλέγουν ρούχα από όλους όσους θέλουν να προσφέρουν καινούργια ή παλαιότερα (σε καλή κατάσταση)

Καθημερινά σακούλες με είδη ένδυσης θα συγκεντρώνονται στην αίθουσα του σχολείου που έχει παραχωρηθεί στο σύλλογο Γ&Κ και στη συνέχεια θα ταξινομούνται με τη βοήθεια εθελοντών μαθητών και γονέων. Η συμβολική τοποθέτηση των μπουφάν είναι προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, στην είσοδο του 2ου Λυκείου Αλίμου.

Τα μπουφάν και οι ζακέτες θα μείνουν κρεμασμένα στις κολώνες του στεγάστρου εισόδου του σχολείου από τις 12:30 έως 14:30. Έτσι όποιος χρειάζεται κάτι από εκεί θα μπορεί να το πάρει άμεσα.

“Κανείς μόνος στο κρύο” λοιπόν και για όσα από τα ρούχα δεν βρουν άμεσα κάτοχο, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Αλίμου θα αναλάβει να τα μοιράσει στους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου .

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.