Η στιγμή της επίθεσης στον Νίκο Χρυσοβερίδη, μέσα στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου (VIDEO)




Βίντεο από την επίθεση που δέχτηκε μέσα στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Νίκος Χρυσοβερίδης, πρόβαλε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Χρυσοβερίδης που είναι και πρόεδρος του Κτηνιατρικού Συλλόγου Αττικής, κάνει λόγο για “σκοτεινά λόμπυ και παρακράτος”. Δείτε την ανάρτησή του:

“Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ, πως θα κινδύνευε η ζωή μου μέσα στο ίδιο μας το δημαρχείο.
Εχθές το απόγευμα και ενώ παρευρισκόμουν σε εκδήλωση για τα αδέσποτα, εισέβαλαν τραμπούκοι και μου επιτέθηκαν απρόκλητα. Αφού απαίτησαν να αποχωρήσω από τον χώρο, με χτύπησαν με μανία στο κεφάλι. Αυτή η επίθεση είναι ειδεχθής προσβολή στο θεσμό της δημαρχίας και στον θεσμό της δημοκρατίας. Η σύλληψη των δραστών είναι επιβεβλημένη και η τιμωρία τους πρέπει να είναι παραδειγματική, για να μην καταστεί ο δήμος μας καθοδηγούμενος από σκοτεινά λόμπυ και το παρακράτος που θέλουν να εγκαταστήσουν ορισμένοι ώστε να επωφελούνται εις βάρος των πολιτών μας.
Παρακαλώ όποιον γνωρίζει κάποια πληροφορία για την ταυτότητα των δραστών, να την καταθέσει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μας, ώστε να γίνει αρωγός στην μάχη ενάντια στον φασισμό και την τρομοκρατία που επιχειρείται να εγκατασταθεί στον δήμο μας.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.